Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

8 top σχεδιαστές στο MadWalk by Vodafone!


Μαζί με γνωστούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες

Το MadWalk by Vodafone επιστρέφει πιο δυναμικά φέτος στη δεύτερη χρονιά του, με το πρωτοποριακό θέαμα που συνδυάζει κορυφαίες επιδείξεις μόδας, γνωστούς Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες σε ένα φαντασμαγορικό event.Σημείωσε λοιπόν στην ατζέντα σου: Το Mad και η Vodafone διοργανώνουν την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, το The Fashion Music Project, στο γήπεδο Tae Kwon Do, στο Φάληρο.
Με παρουσιάστριες την Βίκυ Καγιά και τη Μαίρη Συνατσάκη, η βραδιά αναμένεται υπέροχη- και η αλήθεια είναι πως η συμμετοχή του Κώστα Μαρτάκη ως guest host μας κρατάει σε ανυπομονησία! Στο δεύτερο MadWalk by Vodafone - The Fashion Music Project, οι σχεδιαστές που θα πρωταγωνιστήσουν με τις δημιουργίες τους είναι οι: Angelos Bratis, Angelos Frentzos, Apostolos Mitropoulos, Deux Hommes, D-Light, Celia Kritharioti Haute Couture, Kore-Sophia Kokosalaki και last but not least η Loukia.
Ενημέρωση προς κάθε fashion και music lover: Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει! Όσοι το έχασαν την πρώτη φορά το μετάνιωσαν και απ' ό,τι λένε οι πληροφορίες μας, αυτή τη φορά τα shows και οι συνεργασίες- έκπληξη θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Επίσης, μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα εισιτήρια κοστίζουν από  20€ έως 30€.
Που θα τα βρεις; Σε όλα τα καταστήματα Vodafone της Αττικής και σε επιλεγμένα καταστήματα της επαρχίας, αναλυτική λίστα των οποίων υπάρχει στο www.ticketshop.gr., απ' όπου μπορείς να κάνεις την online αγορά σου. Φυσικά, μπορείς να τα προμηθευτείς στα καταστήματα METROPOLIS (Πανεπιστημίου 54 & Εμ. Μπενάκη, Αθήνα και στο The Mall Athens).

Πηγη stylista.gr
Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου