Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Marni For H&M








Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστή η συνεργασία του ιταλικού οίκου μόδας Marni με τη σουηδική εταιρεία ένδυσης H&M. Οι μέχρι τώρα λιγοστές φωτογραφίες που είχαμε στη διάθεση μας, αλλά και το υπέροχο βίντεο που σκηνοθέτησε για την κολεξιόν η Sofia Coppola, ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν ενθουσιασμό και ανυπομονησία.

Η συλλογή «Marni at H&M» θα βρίσκεται πολύ σύντομα στα καταστήματα και μέχρι την πολυπόθητη μέρα έχουμε πλέον τη δυνατότητα να θαυμάσουμε όλα τα κομμάτια σε μια παρουσίαση.  Τα κομμάτια έχει επιλέξει ειδικά από το εκτεταμένο αρχείο της Marni η σχεδιάστρια μόδας και ιδρύτρια του οίκου, Consuelo Castiglioni. Έχοντας ως σκοπό να δημιουργήσει μια παιχνιδιάρικη γκάμα στυλιστικών δυνατοτήτων, η κολεξιόν συνδυάζει μια αίσθηση εξεζητημένου εκλεπτυσμού με καθημερινή σαγήνη και δίνει έμφαση στην απλουστευμένη αγνότητα του σχεδίου και την αντίθεση των επιφανειών. Όπως είναι αναμενόμενο από τα ρούχα και αξεσουάρ δεν θα μπορούσε να λείπει η χαρακτηριστική υπογραφή της Marni, τα έντονα μοτίβα δηλαδή επάνω σε πολυτελή υφάσματα.

Τα διάφορα κομμάτια μπορούν να συνδυαστούν ξανά και ξανά, ώστε κάθε γυναίκα να έχει τη δυνατότητα δημιουργίας ποικίλων συνόλων ανάλογα με τη διάθεση που έχει κάθε φορά. Η συλλογή «Marni at H&M» περιλαμβάνει βασικά κομμάτια όπως χαλαρά φορέματα, πουκάμισα και μπλούζες, τα οποία γίνονται η αφετηρία για εφευρετικούς συνδυασμούς μοτίβου και υφής. Τα υφάσματα των ρούχων είναι από κολλαριστό βαμβάκι, ταφτά, μετάξι, λουστρίνι ή ματ δέρμα και μεταλλικό λαμέ. Όσο για την χρωματική παλέτα, εκεί οι νότες του μαύρου, του σκούρου γκρι, του σκούρου μπλε, του σταχτοπράσινου και του χακί αναμιγνύονται με ερυθροκάστανες, πορτοκαλί και χρυσές πινελιές.

Η συλλογή θα διατίθεται από την Πέμπτη 8 Μαρτίου σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλες τις αγορές της Η&Μ. Στην Αθήνα, η συλλογή θα βρίσκεται στην Ερμού 22, Ερμού 54 και Πλάτωνος 5 στο Χαλάνδρι, ενώ στη Θεσσαλονίκη στην Τσιμισκή 40.

Demmy L.
πηγη missbloom.gr,newspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου