Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Τα must have της Άνοιξης!

7+1 κομμάτια-trends που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε βάλουν τώρα στο σωστό (ανοιξιάτικο) κλίμα.


Eπιτέλους εποχή και διάθεση άλλαξαν προς το καλύτερο (και το πιο ανοιξιάτικο) και εννοείται αυτό που πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμά τους είναι η ντουλάπα! Δεν χρειάζονται πολλά για να ανανεωθείς. Με ένα, δύο από τα παρακάτω μπορείς να συνθέσεις σύνολα ιδανικά για την μεταβατική αυτή περίοδο.





1. Τα βραχιολάκια από καουτσούκ είναι μια νέα μανία που μπορεί να μείνει στο προσκήνιο για πολύ ή και να ξεχαστεί γρήγορα. Δεν έχει σημασία. Πες ναι σε κάθε μικρό fun κόσμημα που μαζί με άλλα δικά σου θα φτιάξουν ένα προσωπικό μείγμα και θα στολίσουν τα ανοιξιάτικα looks σου.
Σετ βραχιολάκια, 14€, www.chicability.gr

2. Ένα δερμάτινο στενό τζάκετ παραμένει ικανό να φέρει την άνοιξη στη γκαρνταρόμπα της fashionista! Η πιο ενημερωμένη εκδοχή του είναι δίχρωμο σαν αυτό της φωτό από το Uterque αλλά οποιοδήποτε άλλο σε βασικό τόνο (ταμπά, μαύρο, γκρι) θα κάνει θαυμάσια τη δουλειά του.
Tip: Συνδύασέ το με μία αέρινη φούστα μάξι φούστα και όχι μόνο με τα skinny παντελόνια σου.

3. Χαρούμενα πουλόβερ και jumpers είναι όλα ευπρόσδεκτα και κάνουν φέτος το styling πιο εύκολο, ιδίως όταν συναντούν χρωματιστά τζιν!
Πουλόβερ με ανοιξιάτικες μελισσούλες από το Monsoon

4. Nα και τα χρωματιστά τζιν που λέγαμε. Ισως θα πρέπει φέτος να τους δώσουμε την πρώτη θέση στη λίστα με τις must αγορές της άνοιξης! Τα πράγματα είναι απλά: απόκτησε ένα σε στενή γραμμή και σε χρώμα που αγαπάς (πράσινο, φυστικί, λεμονί, κοραλί, όλα παίζουν) και μετά αντικατάστησε το μαύρο ή σκούρο τζιν σου με αυτό!
Πράσινο παντελόνι, DorothyPerkins.co.uk

5. Ένα μόνο φουλάρι από ανάλαφρο βαμβακερό ύφασμα,  είναι σίγουρο ότι αρκεί για να ανανεώσει πολλά looks. Χρειάζεται να δώσεις προσοχή και στην ποιότητα του υφάσματος και στο σχήμα του. Όλα κρίνονται  στο πως τυλίγεται γύρω από το λαιμό και στο αν δημιουργεί ένα πλούσιο και κολακευτικό αποτέλεσμα. Μη διστάσεις να επενδύσεις σε κάποιο με γνωστή υπογραφή, αν και είναι σίγουρο ότι θα βρεις εύκολα πολλά οικονομικά είδη.
Φουλάρι Katia Delatola, 220€, mostchic.com

6. Τα sneakers με τακούνι ανήκουν ήδη στα πιο πολυσυζητημένα αλλά και αμφιλεγόμενα αξεσουάρ της σεζόν. Πάντως είναι τάση και έχουν εμφανιστεί σε συλλογές σχεδιαστών αλλά και σε καταστήματα προσιτών αλυσίδων. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για τα πιο άνετα και ανεβαστικά παπούτσια της άνοιξης.
Sneakers Ash, 170€, mywardrobe.com
Tip: Συνδύασέ το με στενό παντελόνι, t-shirt και ένα ντένιμ πουκάμισο χαλαρά φορέμένο.

Διάβασε εδώ για τα πιο διάσημα sneakers με τακούνι φέτος.

7. Η τσάντα που θυμίζει σχολική σάκα είναι μια αρκετά ευέλικτη προσθήκη στα αξεσουάρ της άνοιξης. Διάλεξέ την σε ανοιχτό καφέ, κανελί, ταμπά χρώμα για να την κρατάς όλες τις εποχές του χρόνου. Βασικό ατού της: τα δύο χερούλια, ένα μικρό και ένα μακρύ λουρί για τον ώμο!
Τσάντα 63€, Urbanoutfitters.com

8. Το υπερ-στυλάτο κινητό που κατάφερε να μπει στις καρδιές του fashion crowd έχει φυσικά την υπογραφή του οίκου Prada, ο οποίος σε συνεργασία με την LG υπογράφει το PRADA phone by LG 3.0.  Είναι η τελική πινελιά που θα απογειώσει κάθε look (δεν θα έχεις πρόβλημα να το συνδυάσεις με ο,τιδήποτε άλλωστε...)

missbloom.gr
Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου