Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Hipster αισθητική με ενα touch απο τα 80's

Η φετινή σεζόν είναι γεμάτη από trends που αγαπάμε, πιο πολύ από ποτέ. Μας δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να τα αποκτήσουμε αλλά και να τα συνδυάσουμε χωρίς να χρειάζεται να περιοριστούμε σε μόνο μία τάση, δημιουργώντας εντυπωσικά στυλ.


Εμείς επιλέξαμε κάτι πιο δυναμικό που συνδυάζει το αγαπημένο κίτρινο, τα animal prints, το δερμάτινο τζάκετ- μπαλαντέρ που θα μας προσέχει μέχρι να μπει για τα καλά το καλοκαίρι και τα ροκ κοσμήματα. Δεν είπαμε όχι στις εφαρμοστές ψηλόμεσες φούστες μα ούτε και στα φαρδιά μπλουζάκια, τονίζοντας το  look μας με vintage γυαλιά. Όσο για τα παπούτσια; Φροντίσαμε να δώσουμε την all day and night εκδοχή, τόσο στις λάτρεις των ψηλοτάκουνων όσο και σε εκείνες που δεν αποχωρίζονται τα flats τους.

Εξερευνήσαμε τους αγαπημένους μας designers και τα πιο hot e-shops, και φτιάξαμε το δικό μας ανοιξιάτικο σύνολο που θα σας ανεβάσει τη διάθεση και θα σας προσθέσει πόντους στο στυλ.
a_copy

Ξεκινάμε λοιπόν, χτίζοντας το look πάνω σε μία κρεπ κίτρινη εφαρμοστή φούστα μέχρι το γόνατο από τον Christopher Kane που ταιριάξαμε με ένα τοπ από οργανικό βαμβάκι δια χειρός John Patrick Dolman, σε πιο ριχτό και άνετο στυλ που είναι στη μόδα αλλά θα βοηθήσει και όσες δεν νιώθουν ασφαλείς με την stretch φούστα (και τα δύο από net-a-porter.com).

Το σύνολο ολοκληρώνει ένα ALICE by Temperley Callas δερμάτινο Biker Jacket από το my-wardrobe.com με πολλά φερμουάρ και μία υπέροχη Marc by Marc Jacobs Natasha που βρήκαμε στο mytheresa.com. Οι πλατφόρμες κρύβονται στο nine west ενώ τα ιδιαίτερα animal print brogues στο Matchbox στο Κολωνάκι.

Επιλέξαμε ένα ζευγάρι Inventor' Round Vintage Clear Lens γυαλιά από το svply.com και ένα stetement κολιέ Belle Noel από την  Kim Kardashian που  ανακαλύψαμε στο pinkmascara.com.
Tα δαχτυλίδια είναι ένα θέμα που μας δίχασε, όχι γιατί δεν συμφωνούμε με κάτι, μα επειδή μας αρέσουν και οι δύο εκδοχές που σκεφτήκαμε. Η πρώτη είναι πιο hipster-rock και περιλαμβάνει δύο ιδιαίτερα κομμάτια, ένα στο κάθε χέρι. Διαλέξαμε ένα χρυσό του οίκου Garrard σε σχέδιο που παραπέμπει σε φτερό και ένα ξύλινο σε σχήμα σταυρού από το misselfridge.com.
H δεύτερη εκδοχή είναι λίγο πιο κλασική  και περιλαμβάνει statement δαχτυλίδια με μεγάλες πέτρες που βρήκαμε στο Fullah Sugah.

πηγη Queen.gr
Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου