Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Stripes everywhere!


1. Βαμβακερή τινίκ Lacoste (τηλ. 210-6899728), 2. Πλατφόρμες Stuart Weitzman, (τηλ. 210-3356486) 3. Φόρεμα Topshop, 42€, 4. Φούστα By Malene Birger, (τηλ.: 210-8086217)  5. Tσάντες Marni, 6. Ριγέ Μπικίνι Topshop, 38€, 7. Τσάντα Accessorize, 34€, (τηλ. 210-3640460)
Tips


1. Το νούμερο ένα απόκτημα είναι φυσικά η μαρινιέρα. Στην πιο κλασική αρχετυπική μορφή της: δηλαδή, σε χαλαρή φόρμα, με μακρύ μανίκι (που θα γυρίζεις μέχρι τον αγκώνα, στις ζέστες), με ντεκολτέ χαμόγελο και άσπρες-μπλε ρίγες μεσαίου φάρδους. Θα τη φορέσεις με: σορτς, τζιν κάθε είδους, κουστούμι, pencil skirt, full skirt. Επίσης κάτω από δερμάτινο τζάκετ, γούνινο ζακετάκι, πλεκτό ζακετάκι, μπλέιζερ, γιλέκο. Με λίγα λόγια, λάχιστα είναι αυτά που δεν μπορείς να την συνδυάσεις γι αυτό και επιβάλλεται η ύπαρξή της μέσα στην ντουλάπα.


2. Οι παραλλαγές της μαρινιέρας σε κόκκινο-λευκό, μαύρο-άσπρο αλλά και πιο απρόσμενες με κίτρινο ή τυρκουάζ είναι ιδανικές για τα look διακοπών.

3. Φέτος οι ρίγες έχουν επεκταθεί και σε άλλα επίκαιρα κομμάτια. Μια pencil φούστα από ελαστικό ύφασμα είναι μια προσθήκη sexy-chic όσο κι ευέλικτη. θα χρειαστεί ένα μονόχρωμο sweater ή τοπ κι ένα μεγάλο κολιέ για να δημιουργήσεις ένα look, κατάλληλο να πάει παντού

4. Οι ρίγες στα αξεσουάρ είναι λιγάκι δεσμευτικές αλλά τόσο χαριτωμένες που αξίζει τον κόπο να τις δοκιμάσεις. Προτίμησε τις σε μια τσάντα παραλίας, σε φουλάρια ή σε εσπαντρίγες και γενικά σε χαλαρά κομμάτια-σύμβολα καλοκαιρινής ανεμελιάς.


5. Το ριγέ μπικίνι είναι ένας ακόμα διαχρονικός θησαυρός που συνδυάζεται άψογα με γυαλιά ταρταρούγα (φέτος σε σχήμα cat-eye).

6. Ας μιλήσουμε τώρα για το ριγέ φόρεμα. Αν οι ρίγες σε κολακεύουν, απόκτησε σίγουρα ένα μίνι ίσιο φόρεμα (σαν πιο μακριά μαρινιέρα, δηλαδή) για πρωινά look παραλίας ή πόλης μαζί με σανδάλια αλλά και ένα με full skirt, σε γραμμή 50ς που θα φορέσεις όλες τις ώρες, είτε με μπαλαρινες, είτε με booties.

πηγη issbloom.gr
Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου