Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

#fall_fashion_trends

"Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται" λέει το παλιό γνωμικό, και η μόδα δεν αποτελεί εξαίρεσή του. Το ίδιο σχεδόν look εμφανίζεται σε δύο εντελώς διαφορετικούς σχεδιαστές και οίκους, δίνοντάς μας μια δυνατή γεύση από νέες trendy λεπτομέρειες στο στυλ.


Τυχαίο; Δε νομίζωΤυχαίο; Δε νομίζω

Κοκτέιλ φορέματα συνδυασμένα με μαύρα fetish γάντια
Πού το είδαμε: Στην Diane Von Furstenberg και στον Jason Wu.
Θα το λατρέψεις: Γιατί ανανεώνει τρομερά φορέματα που ήδη υπάρχουν μέσα στην ντουλάπα κάνοντάς τα να δείχνουν θηλυκά, αλλά και απρόσμενα ladylike.


Τυχαίο; Δε νομίζωΤυχαίο; Δε νομίζω

Fair-Isle prints και σούπερ καπέλο
Πού το είδαμε: Στη συλλογή του Peter Dundas για τον οίκο Emilio Pucci και στον Ralph Lauren.
Θα το λατρέψεις: Γιατί τα Fair-Isle είναι ό,τι πιο fresh και διαχρονικό στα πλεκτά, ενώ το σούπερ καπέλο τα κάνει να δείχνουν ακόμη πιο σοφιστικέ. Τέλειο look για να ξεχωρίσεις με μια καθημερινή εμφάνιση χωρίς να υπερβάλεις καθόλου.


Τυχαίο; Δε νομίζωΤυχαίο; Δε νομίζω

Ροζ origami παλτό
Πού το είδαμε: Στη συλλογή Comme des Garcons της Rei Kawakubo, όπως επίσης και στην τελευταία συλλογή που παρουσίασε ο Raf Simons για τη Jil Sander.
Θα το λατρέψεις: Πολύ απλά, γιατί είναι εντυπωσιακό, θηλυκό και πανέμορφο. Ένα statement παλτό που φλερτάρει με την παλιά καλή couture και είναι σε θέση να μεταμορφώσει ένα κατάμαυρο σύνολο δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί must.


Τυχαίο; Δε νομίζωΤυχαίο; Δε νομίζω

Λουλούδια α λα γκομπλέν
Πού το είδαμε: Στη συλλογή του Olivier Rousteing για τον οίκο Balmain και στη συλλογή των Dolce & Gabbana - ήτοι σε δύο από τις πιο επιτυχημένες και χαρακτηριστικές προτάσεις της σεζόν γύρω από το βασικό trend της, το μπαρόκ.
Θα το λατρέψεις: Γιατί το look αυτό δίνει στο μπαρόκ μια πιο ανάλαφρη κι ευκολοφόρετη χροιά - το τοπάκι του Rousteing προσγειώνεται ωραιότατα με ένα μαύρο (ή σκούρο) παντελόνι, ενώ με ένα ζευγάρι μαύρα (ή καφέ ή μπορντό) booties το μίνι των Dolce & Gabbana φοριέται άνετα και από ένα πιο νέο κορίτσι που ίσως δεν τα πηγαίνει πολύ καλά με τα χρυσά και τα μπροκάρ.

Τυχαίο; Δε νομίζωΤυχαίο; Δε νομίζω

Hot Black Doctor
Πού το είδαμε:
Στον Alexander Wang και στον Ralph Lauren, η αξεπέραστη doctor bag σε αξεπέραστο μαύρο ξεχωρίζει ως μια από τις must τσάντες της σεζόν.
Θα το λατρέψεις: Γιατί αυτή η τσάντα χωράει τα πάντα, φοριέται με τα πάντα και θα “στέκει” στην γκαρνταρόμπα σου για πάντα.


Τυχαίο; Δε νομίζωΤυχαίο; Δε νομίζω

Δίχρωμες ψηλοτάκουνες πλατφόρμες με κόκκινο splash
Πού το είδαμε: Στη συλλογή του Marc Jacobs για τον οίκο Louis Vuitton και στην Prada, αυτά τα ψηλοτάκουνα ξεχώρισαν ως μια δυνατή πρόταση στα πάντα απαραίτητα statement shoes.
Θα το λατρέψεις: Γιατί ένα statement παπούτσι έχει μαγικό εφέ στα απλά φορέματα και σύνολα – αλλά και γιατί η πολύ
ψηλή πλατφόρμα μπροστά σου επιτρέπει να βαδίσεις με σχετική άνεση πάνω σε αυτά τα τακούνια-σκαλωσιές.


Τυχαίο; Δε νομίζωΤυχαίο; Δε νομίζω

Ξανθιές με κοτσίδα και στρογγυλά nerd γυαλιά
Πού το είδαμε: Στην Anna Sui και στη συλλογή του Marco Zanini για τον οίκο Rochas.
Θα το λατρέψεις: Γιατί δίνει ένα φινετσάτο, σοφιστικέ και παιχνιδιάρικο look στο ξανθό κορίτσι και γιατί ανανεώνει το μάλλον πολυφορεμένο nerd γυαλί με μια πιο πρωτότυπη στρογγυλή φόρμα που θυμίζει τα Windsor γυαλιά του Τζον Λένον. Σέξι βιβλιοθηκάριες ενωμένες, ποτέ νικημένες.


Τυχαίο; Δε νομίζωΤυχαίο; Δε νομίζω

Embellishments πάνω σε μάλλινα πανωφόρια

Πού το είδαμε: Στην εμπνευσμένη από τη μαγεία των πολύτιμων λίθων συλλογή του Karl Lagerfeld για τον οίκο Chanel και στην Prada.
Θα το λατρέψεις: Γιατί προσθέτει ενδιαφέρον στη φλατ επιφάνεια του μάλλινου πανωφοριού - τα μικρά τρικ αυτού του στυλ είναι πάντα ευπρόσδεκτα στο χειμωνιάτικο ντύσιμο. DIY tip:Αν δε θέλεις τα embellishments μόνιμα ραμμένα πάνω στο ρούχο σου, δοκίμασε το look παίζοντας με καρφίτσες.

πηγη missbloom.gr
Edit by Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου