Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

How to wear the colours of the season!

Μπορντό:


Φόρεμα 39.99€, Mango / jacket 49.95€, Η&Μ / μποτάκια Steve Madden 199€, nak.gr / Tσάντα Uterque / Δαχτυλίδι Accessorize (Τhe Mall Athens τηλ. 210 - 6300270)


Το μπορντό είναι τόσο ουδέτερο και βολικό που συναγωνίζεται ακόμα και το μαύρο. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να τοαποφεύγεις, αντίθετα προτείνουμε να το βάλεις στη γκαρνταρόμπα σου τοσυντομότερο δυνατόν. Θα το συνδυάσεις με διαφορετικές burgundyαποχρώσεις αλλά και με τα all time classic black αξεσουάρ σου. Ακόμα καιαν η μοναδική σου αγορά φέτος είναι ένα φόρεμα σε μπορντό απόχρωσηαρκεί για να δώσει νέα πνοή στα looks σου.


Royal Blue:


Φούστα JCrew 170€, net-a-porter / μπλούζα 29.99€, Mango / τσάντα Sophie Hulme 355€, net-a-porter / γόβες 54,90, fullah sugah / δαχτυλίδι Uterque

Πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη απόχρωση του μπλε ηοποία ενδείκνυται αν θέλεις να δώσεις χρώμα στα Φθινοπωρινά σου σύνολα.Ταιριάζει τέλεια με το μαύρο και είναι πολύ καλή επιλογή ακόμα και γιατο γραφείο. Για maximum αποτέλεσμα δοκίμασε να συνδυάσεις 2 royal blueκομμάτια μαζί – το στυλιστικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Μια pencilφούστα στην συγκεκριμένη απόχρωση αποτελεί το τέλειο statement κομμάτιαλλά αν θέλεις να ξεκινήσεις με κάτι πιο safe μπορείς να επενδύσεις σεμια royal blue τσάντα που θα συνδυαστεί τέλεια με τα κομμάτια που ήδηέχεις στη γκαρνταρόμπα σου.

 Powdery Pink:


Πουλόβερ 45£, Topshop / παντελόνι 14,95€, H&M / μοκασίνια 35,29€ asos / τσάντα Folli Follie

Τοροζ δεν ήταν ποτέ τόσο σοφιστικέ. Η ελαφριά απόχρωση της πούδρας είναιιδανική για να γλυκάνεις τα Φθινοπωρινά σου looks και να δώσεις μια πιοχαριτωμένη νότα στο στυλ σου. Να το δοκιμάσεις ακόμα και αν δεν είσαιοπαδός της girly φιλοσοφίας. Ένα ζευγάρι μοκασίνια και ένα κλασικό μαύροπαντελόνι αρκούν για να δώσεις το στίγμα που θέλεις.

Taken from missbloom.gr
Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου