Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

#Pencil skirt












Μία pencil φούστα μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπη στις εμφανίσεις σας από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βραδινό σας look. Πετυχαίνει κομψές εμφανίσεις που αποπνέουν θηλυκότητα και στιλ. Είτε είναι μονόχρωμη είτε printed, μπορείτε να τη συνδυάσετε με ένα απλό t-shirt ή με ένα κλασσικό πουκάμισο και να δημιουργήσετε μία μοδάτη εμφάνιση. Η pencil φούστα αποτελεί ιδανική επιλογή για το office look σας επιλέγοντας την σε γήινες αποχρώσεις και ολοκληρώνοντας την εμφάνισή σας με ένα floral πουκάμισο, ένα ζευγάρι πλατφόρμες και το stylish collar-κολιέ σας. Για τις καθημερινές πρωινές βόλτες σας, μπορείτε να επιλέξετε μία τζιν pencil φούστα και να τη συνδυάστε με ένα καρώ πουκάμισο ή ένα απλό t-shirt σε ζωηρό ανοιξιάτικο χρώμα. Και βέβαια, η pencil φούστα δεν πρέπει να λείπει από τις βραδινές εμφανίσεις σας για απόλυτα chic & sexy αποτέλεσμα συνδυάζοντας την με τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σας.
Extra tips:
• Για εσάς που δεν είστε ιδιαίτερα ψηλές, προτιμήστε ψηλοτάκουνα παπούτσια για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση με την pencil φούστα σας.
• Για να δώσετε χαλαρή διάθεση στην επίσημη pencil φούστα, επιλέξτε ένα λευκό απλό t-shirt ή με στάμπα στο μπροστινό μέρος.

taken from jenny.gr
edit by Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου