Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Τα αντρικά Jimmy Choo είναι εδώ!

Και η διάσημη "ψυχή" του brand, Tamara Mellon, παρουσιάζει όπως μόνο αυτή ξέρει μια μοναδική συλλογή που θα λατρέψουν όλα τα αρσενικά.



Το μέχρι τώρα λεπτεπίλεπτο παπούτσι-συνώνυμο της θηλυκότητας απέκτησε και  ανδρική σειρά. Όποιος πίστευε πως ήταν ένα απίθανο εγχείρημα από ένα καθαρά γυναικείο brand προφανώς έκανε λάθος, αφού η ανδρική Jimmy Choo σειρά είναι stylish και αρρενωπή, περιλαμβάνει σχέδια για όλες τις στιγμές και διαθέσεις και συνδυάζει το κλασικό με το fashion, την άνεση με τα πιο κορυφαία υλικά.

Μποτάκια, sneakers, αθλητικά, μοκασίνια, loafers και άλλα πολλά, σε διάφορα δέρματα (κροκό, καστόρι) και σε animal prints παρελαύνουν στη συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας 2011 με αισθητική που θυμίζει κάτι από playboy της δεκαετίας του 60. «Οι άντρες άρχισαν να μπαίνουν μέσα και να αγοράζουν τα μεγάλα νούμερα των γυναικείων sneakers- ήταν η στιγμή που λες: Αχά!, λέει η Tamara Mellon, που ίδρυσε το brand και διευθύνει το δημιουργικό κομμάτι. «Είμαι ενθουσιασμένη που φέρνω την αντρική σειρά στον κόσμο του Jimmy Choo. Η εικόνα για τον άντρα που φορά Jimmy Choo είναι κάποιος που αποπνέει αυτοπεποίθηση και στυλ είτε είναι καλλιτέχνης είτε είναι τραπεζίτης. Το πρώτο πράγμα που κοιτάζω σε έναν άνδρα είναι τα παπούτσια του».


Η συλλογή έχει έντονες κλασικές λεπτομέρειες πάνω σε μοντέρνα σχέδια. Τα παπούτσια είναι φτιαγμένα από Ιταλικά υλικά με προσεγμένες ραφές και όλα τα βαριά υλικά (σόλες, κουμπώματα, τρουκς κλπ) φτιάχνονται και γυαλίζονται στο χέρι στην Αγγλία. Οι κύριοι έχουν δηλαδή την αγγλική άνεση και την ιταλική αίσθηση… Mήπως να αρχίσουμε εμείς να μπαίνουμε στα καταστήματα και να ζητάμε τα αντρικά; Όπως βλέπεις ούτε η ίδια η Tamara Mellon δεν αντιστάθηκε, αφού επέλεξε να γίνει η ίδια το μοντέλο της καμπάνιας!



πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου