Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Coachella 2012!













Κάθε Απρίλιο πλήθος fans και celebrities σπεύδει στην έρημο της California με σκοπό να παρακολουθήσει το μουσικό φεστιβάλ Coachella. Και αν και πρωταγωνιστές αποτελούν πάντα οι μουσικοί και οι μπάντες που εμφανίζονται σε αυτό, οι στυλιστικές επιλογές των celebrities που παραβρίσκονται εκεί πάντα κλέβουν την παράσταση.

Kate Bosworth: Η «βασίλισσα» του Coachella επιστράτευσε τον στυλίστα της για να συνδυάσουν τα looks της για το φεστιβάλ. Το αγαπημένο μας ήταν αυτό με το απλό σορτς από denim και το t- shirt σε μαύρο χρώμα, που συνδύασε με πουκάμισο της Isabel Marant. Τα φλατ, καμηλό μποτάκια- φετίχ των cool celebrities είναι επίσης της Γαλλίδας σχεδιάστριας.

Arizona Muse: Λατρέψαμε το total black look της, που «φωνάζει» μοντέλο. Αγαπημένο μας στοιχείο; Η τσάντα «Del Rey» του οίκου Mulberry που σιγά- σιγά γίνεται το νέο must- have fashion item.

Lindsay Lohan: Η ηθοποιός φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της το προηγούμενο, κακό, χρονικό διάστημα. Κάνοντας μία εμφάνιση που μας θύμισε τον παλιό, καλό εαυτό της, η Lohan εμφανίστηκε με λευκό, laser cut φόρεμα από δαντέλα, πλατφόρμες στο ίδιο χρώμα, με την υπογραφή του Jeffrey Campbell και μία mini τσάντα του οίκου Prada.

Fergie: Χαλαρή, effortless και hippy chic, η τραγουδίστρια κατάφερε να διατηρήσει το προσωπικό της στυλ, φορώντας μακρύ, μπεζ φόρεμα και γιλέκο στο χρώμα της άμμου, με κρόσσια. Και τα υπόλοιπα στοιχεία της εμφάνισής της (ankle boots, μεγάλη daybag) διατηρήθηκαν στους chic, γήινους τόνους του μπεζ και του καφέ.

Lea Michele: Εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα, η πρωταγωνίστρια του Glee δεν φάνηκε να προσπάθησε πολύ, όπως κάνει συνήθως, για το look της, αφού επέλεξε να εμφανιστεί εκεί με κοντό, λευκό shirt dress, κόκκινο μπικίνι και εκρού wedges. Ένα look που, μέσα στην απλότητά του, σίγουρα μπαίνει στη λίστα με τα αγαπημένα μας.

Emma Watson: Ως μία ακόμα «style princess» στο μουσικό φεστιβάλ, η Watson επέλεξε κοντή, animal print ολόσωμη φόρμα Mulberry, chain bag του ίδιου οίκου, fedora και κοντή, μαύρη ζακέτα.

Jessica Szohr: Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl μας έδειξε πώς, ένα απλό, μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα (το συγκεκριμένο ανήκει στη συλλογή Winter Kate της Nicole Richie) μπορεί να δείχνει απίστευτα cool, με την προσθήκη hippie κοσμημάτων και της σωστής, edgy τσάντας.

Dree Hemingway: Το μοντέλο και ηθοποιός, σε μία «spicy» εμφάνιση που συζητήθηκε, επέλεξε σύνολο του οίκου Dolce& Gabbana, με prints από καυτερές, κόκκινες πιπεριές, που συνδύασε με stylish καφέ πλατφόρμες και χαριτωμένη, μικρή chain bag.


πηγη Queen.gr
Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου