Κυριακή 8 Απριλίου 2012

#shopping guide.Ανοιξιάτικα φορέματα!!!

Για όσες αγαπούν το ladylike στυλ:



Topshop 32£, Sandro 185€ net-a-porter

Ένα λιτό φόρεμα που τονίζει τη μέση σου είναι ιδανικό για τις πρωινές σου βόλτες ακόμα και για το γραφείο. Αν θέλεις όμως κάτι πιο ιδιαίτερο μπορείς να διαλέξεις ένα φόρεμα με χαριτωμένα βολάν. Σε κάθε περίπτωση αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι το χρώμα. Το navy blue είναι πάντα επίκαιρο (και σαφώς πιο ανοιξιάτικο από το μαύρο - σε περίπτωση που θέλεις να κινηθείς σε σκούρες αποχρώσεις) αλλά πολύ επίκαιρα είναι και τα ουδέτερα, "nude" χρώματα, όπως το σομόν και το χρώμα της πούδρας.

Για τις new-romantics:


Blanco 29.99€ (210 3210030), Pull & Bear

Λίγο οι προσεγμένες ασυμμετρίες, λίγο τα χρώματα, λίγο η δαντέλα - η μόδα φέτος είναι φτιαγμένη για σένα! Τα δαντελένια φορέματα δεν χρειάζονται πολλές προσθήκες για να ξεχωρίσουν. Ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια ή ένα statement κολιέ είναι αρκετά. Αν θέλεις πάντως να γλιτώσεις τα στυλιστικά ατοπήματα καλό θα ήταν να αποφύγεις τις πολύ στενές εκδοχές του lace dress και να επιλέξεις κάτι πιο άνετο και χαλαρό στην εφαρμογή.

 Για όσες λένε ναι στα έντονα χρώματα:


BSB 89€, H&M 34.95€

Στην αγορά θα βρεις πολλές εκδοχές του colorful φορέματος. Το μυστικό όμως βρίσκεται στον color-block συνδυασμό. Το φούξια βρίσκει ιδανικό σύντοφο στο κόκκινο ενώ στους φετινούς συνδυασμούς σημαντικό ρόλο παίζει τόσο το κίτρινο όσο και το πορτοκαλί. Αν δεν είσαι συνηθισμένη στις έντονες αντιθέσεις ξεκίνα προσθέτωντας μικρές πινελιές χρώματος (π.χ μια ζώνη ή ένα μεγάλο βραχιόλι) και θα δεις ότι σιγά-σιγά θα περάσεις στο επόμενο στάδιο χωρίς καν να το καταλάβεις.

Για τις glamorous:



Karl Lagerfeld 179€ Karl.com, Sakis Rouvas Collection 39.99€ - Sprider Stores

Οι μεταλλικές υφές που φορέσαμε το χειμώνα εξακολουθούν να είναι στο προσκήνιο. Προσοχή όμως! Για να μπορείς να υποστηρίξεις ένα τέτοιο φόρεμα τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν θα πρέπει να επιλέξεις ένα πιο αέρινο σχέδιο που να κρατάει απόσταση από το σώμα, ένα κομμάτι που να μην είναι ασφυκτικά στενό.

πηγη missbloom.gr
Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου