Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Η νέα συλλογή Jimmy Choo στα χρώματα της βρετανικής σημαίας


Η νέα Jimmy Choo συλλογή με έντονο το βρετανικό στοιχείο κατέφθασε πάνω στην ώρα για την πρώτη επέτειο της Kate και του Will!

Με τα μάτια του κόσμου ξεκάθαρα στο Λονδίνο αυτή τη σεζόν, και για τον εορτασμό της βρετανικής κληρονομιάς του οίκου Jimmy Choo, η νέα συλλογή “Union Jack” προσφέρει μια σειρά από μοναδικά αξεσουάρ για την γκαρνταρόμπα σου! Η Union Flag στα χρώματα του κόκκινου, του λευκού και του μπλε είναι τυπωμένη σε λευκό denim δημιουργώντας παπούτσια, τσάντες και μικρά δερμάτινα είδη, τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άντρα.




H Jimmy Choo γυναίκα μπορεί να συνδυάσει κάθε casual ντύσιμο με την “Opal” tote τσάντα, τα “Wheel” flat παπούτσια και το πορτοφόλι “Filipa” με μεταλλικά καρφιά. Η Union Jack “Candy” τσάντα είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να μετατρέψεις οποιοδήποτε πρωινό outfit σε βραδινό! Αντίστοιχα, ο Jimmy Choo άντρας μπορεί να δείξει την βρετανική υπερηφάνεια του με το “Albany” πορτοφόλι, το “Chiltern” πορτοφόλι με την αλυσίδα, το “Beaufort” παπούτσι ή το βραδινό παπούτσι “Sloane”. Το “Soho” φουλάρι, από κασμίρι και βαμβάκι, είναι τέλειο και για τον άντρα και τη γυναίκα.

πηγη missbloom.gr
Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου