Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πανωφόρια!


Τα All Time Classic:

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, πρόκειται για κομμάτια χωρίς ημερομηνία λήξης που φοριούνται πάντα και παντού. Το ότι είναι κλασικά και διαχρονικά όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να είναι και μονότονα. Εξηγούμε: μπορεί το μαύρο ή το μπλε να είναι οι πρώτες αποχρώσεις που σου έρχονται στο μυαλό αλλά εμείς θα προτείναμε να πας ένα βήμα παραπέρα και να διαλέξεις ένα σχέδιο με ένα ενδιαφέρον μοτίβο (το καρό είναι πάντα επίκαιρο) ή ένα εντυπωσιακό χρώμα (το κόκκινο είναι ιδανικό για το χειμώνα).



Από αριστερά: Stefanel, Attica (Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα τηλ.: 211-1802600) / Μarks & Spencer (Eρμού 33-35, Aθήνα, τηλ.: 210 3240675) / BSB, 109€


Το Duffle Coat:


Το "Duffle Coat" ή μοντγκόμερι όπως συνηθίζουμε να το λέμε είναι διαχρονικά ένα από τα πιο πολυφορεμένα fashion items. Αν γενικά το στυλ σου κυμαίνεται σε casual επίπεδα και ψάχνεις για ένα ζεστό πανωφόρι που θα σε συντροφεύει στις καθημερινές σου εξόδους, το μοντγκόμερι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Στα καταστήματα θα βρεις μεγάλη ποικιλία χρωμάτων γι αυτό φρόντισε να κάνεις μια πρωτότυπη επιλογή (θυμήσου ότι hot απόχρωση φέτος είναι το μπορντό!)


Από αριστερά: Monsoon (Τhe Mall Athens, Μαρούσι τηλ.: 210-6300275), 135€ / Topshop 116€ / MHL by Margaret Howel 515€, net-a-porter
 
 
Το παρκά:

Τα country μηνύματα που πήραμε από τους σχεδιαστές για τον φετινό Χειμώνα ήταν πολλά και όπως και να το κάνουμε δεν θα μπορούσαμε να τα αγνοήσουμε. Κάπως έτσι, το κλασικό παρκά αναδείχθηκε σε κομμάτι - star της σεζόν και έχει ήδη κερδίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο καθημερινό στυλ των πλέον καλοντυμένων stars. Αν ψάχνεις τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να το φορέσεις σκέψου σοβαρά τον συνδυασμό με μια μακριά φούστα (απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις τονίσει τη μέση σου με μια καφέ ζώνη).


Από αριστερά: Barbour Notos Galleries / Lacoste (Kασσαβέτη 6, Kηφισιά, τηλ.: 210 8019240) / Burberry, Attica (Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα τηλ.: 211-1802600)

To -πάντα επίκαιρο- δερμάτινο:

Το δερμάτινο jacket έχει αγαπηθεί όσο κανένα γιατι μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και "δένει" με κάθε στυλ. Aν λοιπόν (και) φέτος σκέφτεσαι να επενδύσεις σε κάτι αντίστοιχο θα σου προτείναμε να σκεφτείς λίγο πιο τολμηρά και να αποφύγεις να καταλήξεις στα συνηθισμένα. Δηλαδή: αν μέχρι τώρα ήσουν πιστή στο κλασσικό μαύρο φέτος διάλεξε χρώμα, αν δεν ξεκολλούσες από το ροκ jacket σου επένδυσε σε ένα "αεροπορικό" σχέδιο και αν έχεις ήδη ένα minimal σχέδιο στη ντουλάπα σου σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο το καινούριο σου απόκτημα να έχει τρουκ ή κάποια άλλη ενδιαφέρουσα προσθήκη. Τόσο απλά!

Από αριστερά: BSB, 199.90€ / Mango 159.99€ / Topshop 85€
 

To Military:

Αν θέλεις να ακολουθήσεις τις τάσεις αλλά δεν θέλεις να βγεις πολύ από την στυλιστική σου comfort zone αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο στρατιωτικό trend που έχει κανει δυναμική επανεμφάνιση στις πασαρέλες αλλά και στις γκαρνταρόμπες των trend-setters. Μην ξεχνάς ότι δεν χρειάζεται να εφαρμόσεις την τάση στο έπακρο αφού υπάρχει ο κίνδυνος το σύνολό σου να θυμίζει "στολή". Αρκεί ένα παλτό με μικρές military αναφορές για να κάνει τη διαφορά!

Aπό αριστερά: BSB, 119.90€ / Suiteblanco / Topshop, 116€

Το Statement:

Αν, τέλος, ψάχνεις για το κομμάτι που θα δώσει χαρακτήρα στα σύνολά σου και θα απογειώσει το προσωπικό σου στυλ δεν έχεις παρα να επενδύσεις σε ένα statement σχέδιο. Είτε επιλέξεις μια παραλλαγή του military με βολάν, είτε επιλέξεις ένα oversized σχέδιο σε πρωτότυπη απόχρωση, είτε πεις "ναι" στα έντονα μοτίβα ένα είνει σίγουρο: θα κλέψεις την παράσταση!

Aπό αριστερά: BSB, 139€ / ΒSB 190.90€ / Mango 69.99€
 
taken from missbloom.gr
Edit by Demmy L.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου