Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Vintage Festival στο McArthurGlen

Aπό τις 9 Νοεμβρίου έως και τις 8 Δεκεμβρίου το εκπτωτικό χωρίο McArthurGlen υποδέχεται ένα μοναδικό Φεστιβάλ που δεν πρέπει χάσει καμία λάτρις της μόδας!

Πρόκειται για το Vintage Festival το οποίο έχει ήδη περάσει από τα McArthurGlen Designer Outlets στη Νάπολη, τη Ρώμη, τη Βενετία, το Μιλάνο και τη Φλωρεντία. Το Vintage Festival γίνεται σε συνεργασία με τον γνωστό συλλέκτη vintage κομματιών και ιδιοκτήτη των μεγαλύτερων vintage καταστημάτων στην Ευρώπη, Α.N.G.E.L.O και όσοι το επισκεφτούν θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να αποκτήσουν μοναδικά αξεσουάρ και ρούχα οίκων όπως: Chanel, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Hermès, Dior, Gucci, Valentino, Versace και άλλων αλλά και κομμάτια από τις προσωπικές σειρές του συλλέκτη.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του Vintage Festival θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση «Around the World in 80 Scarves» η οποία βασίζεται στην προσωπική συλλογή φουλαριών του A.N.G.E.L.O και υπόσχεται να σε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα από τα σχέδια των 80 φουλαριών – πρωταγωνιστών.

Να μην το χάσεις με τίποτα!


Taken from missbloom.gr
Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου