Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Sneakers for Sunday look!

Τα παπούτσια είναι ένα βασικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το look σας αλλά και να του δώσετε το ύφος που θέλετε. Είναι αυτά που μπορούν να απογειώσουν τη συνολική σας εμφάνιση και να κάνετε αίσθηση στο πέρασμα σας. Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες μπορεί να θεωρούν πως τα sneakers μποτάκια δίνουν έναν sportive style στην εμφάνιση τους και να μην τα προτιμούσαν για την πρωινή κυριακάτικη βόλτα τους.
Αν τα φορέσετε σωστά, μπορούν να γίνουν η απόλυτη επιλογή που θα συνοδεύσει τις casual εμφανίσεις σας. Μπορείτε να βάλετε τα sneakers μποτάκια σας με το αγαπημένο σας μαύρο κολάν , τη φαρδιά πλεχτή ζακέτα σας και το loose αγαπημένο σας σκουφάκι για ένα stylish αποτέλεσμα. Ακόμη, μπορείτε να συνδυάσετε το χακί παρκά σας ή το κλασσικό παλτό σας και το skinny τζιν παντελόνι σας με χρωματιστά sneakers μποτάκια για να δώσετε ένταση και στυλ σ’ένα απλό συνηθισμένο outfit σας. Ως ένα από τα τελευταία trends, τα sneakers μποτάκια σας μπορούν να μετατρέψουν το απλό casual και girly φόρεμα σας σε ένα πιο ιδιαίτερο και παιχνιδιάρικο look. Για ένα βραδινό Sunday look σας στο σινεμά, μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι sneakers μποτάκια με παγιέτες ή σε metallic χρώμα ή λουστρίνι δέρμα που θα φωτίσουν και θα κάνουν πιο glamorous το χαλαρό look σας. Μην ξεχνάτε πως τα φαινομενικά αντίθετα στυλ μπορούν να δημιουργήσουν μία τέλεια και στυλάτη εικόνα.
Styling tip:
• Για εσάς που δεν έχετε ιδιαίτερα ψηλά ή αδύνατα πόδια, προτιμήστε τα κοντά sneakers μποτάκια που σταματάνε κοντά στον αστράγαλο.










taken from jenny.gr
Edit by Demmy L.

2 σχόλια:

  1. λατρευω τις επιλογες σου στα sneakers

    ειδικα τα iabel marant ειναι απιστευτα.

    keep going

    αν θες μπορεις να δεις και το δικο μου blog και να μου πεις την δικη σου αποψη

    σε ευχαριστω πολυ.

    http://fashion4warder.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ ευχαριστω πολυυυ για το σχολιο σουυ!!! :))) p.s το blog σου το παρακολουθω καθημερινα! πλ καλη δουλεια! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή