Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

#Sweater Girls


Sarah Jessica Parker


Sweater Girls: Πώς φορούν οι σταρ τα πουλόβερ τους

Πού: Στη Νέα Υόρκη, πηγαίνοντας τον γιο της James Wilke στο σχολείο.
Τι: Πουλόβερ “Breckenridge” Thermal Top της Splendid με fair-isle μοτίβα, ταιριασμένο με cropped κοτλέ παντελόνι Closed, μαύρα booties και μπλέιζερ με πράσινα σατέν πέτα.
Ωραία ιδέα: Να ταιριάζεις το πιο casual πλεκτό σου με πιο rock-chic κομμάτια όπως η Σάρα Τζέσικα. Στο cool και σωστό αποτέλεσμα, βοηθά πολύ το τοπ να μην είναι πολύ “χαχόλικο”, αλλά να έχει σχετικά slim εφαρμογή και να μην κατεβαίνει πολύ κάτω από τη μέση.


Victoria Beckham


Sweater Girls: Πώς φορούν οι σταρ τα πουλόβερ τους

Πού: Στη Νέα Υόρκη, για casual γεύμα σε εστιατόριο.
Τι: Πουλόβερ και πουκάμισο Carven, τζιν J. Brand, τσάντα-φάκελο από τη δική της συλλογή Victoria Beckham και χρυσό Rolex.
Ωραία ιδέα:
Αχ, αυτά τα ladylike seventies. Κάνουν θαύματα στο casual chic. Δες πόσο ωραία “δένει” το πουλόβερ-σεβεντίλα με την denim καμπάνα και πόσο preppy chic δείχνει το αποτέλεσμα με τη μικρή πινελιά του γαλάζιου γιακά που “ξεμυτά” μέσα από τη λαιμόκοψη του πουλόβερ. Ο μίνιμαλ καθημερινός φάκελος το στέλνει όλο το σύνολο πολύ ψηλά, πολύ μακριά.


Isla Fisher


Sweater Girls: Πώς φορούν οι σταρ τα πουλόβερ τους

Πού: Στο Λος Άντζελες, πηγαίνοντας την κόρη της Elula στο μπαλέτο.
Τι: Σούπερ πουλόβερ Ouda Wyoming από τη συλλογή Etoile Isabel Marant πάνω από σορτσάκι, κολάν και booties.
Ωραία ιδέα: Κοίτα τώρα πόσο άνετο και cool δείχνει το navajo έμπνευσης πλεκτό φορεμένο με σορτς και όχι π.χ., πάαααλι με τζιν ή παντελόνι ή φούστα. Πολύ ωραίος συνδυασμός για τα κάθε είδους πιο κοντά πουλοβεράκια που υπάρχουν στην ντουλάπα και είναι κάπως boxy, δηλαδή ογκώδη και chunky ναι μεν, αλλά ούτε πολύ φαρδιά ούτε πολύ στενά.

Diane Kruger

Sweater Girls: Πώς φορούν οι σταρ τα πουλόβερ τους

Πού: Στο show Calvin Klein στη Νέα Υόρκη.
Τι: Λευκό cropped πλεκτό, μαύρη δερμάτινη φούστα, μαύρες γόβες – όλα Calvin Klein.
Ωραία ιδέα:
Φορεμένο με πολύ ψηλόμεση φούστα (ή με παντελόνι, αν το προτιμάς), το trend αυτό δεν απευθύνεται απαραίτητα μόνο στα κορίτσια που διαθέτουν κοιλιακούς μύες ορατούς με γυμνό μάτι - ανανεώνει τρομερά τις φθινοπωρινές επιλογές που διαθέτεις όταν θέλεις / πρέπει να βρεθείς σε μια από αυτές τις περιστάσεις-πονοκεφάλους, που δεν είναι ούτε πολύ επίσημες, ούτε εντελώς ανεπίσημες.

 Olivia Palermo




Πού: Στη Νέα Υόρκη.
Τι: Γκρι κοντομάνικο πόντσο Vince πάνω από leather leggings, biker boots και λευκό πουκάμισο.
Ωραία ιδέα: Με κοντό μανίκι, το πλεκτό πόντσο δείχνει πιο κομψό και δεν διπλασιάζει σε όγκο τη σιλουέτα. Την ίδια στιγμή, το λευκό πουκαμισάκι που ξεπετάγεται διακριτικά από μέσα δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα “preppy princess” διάσταση στο κατά τα άλλα rock-chic σύνολο.


Miley Cyrus


Sweater Girls: Πώς φορούν οι σταρ τα πουλόβερ τους

Πού: Στα Burbank studios στην Καλιφόρνια, έτοιμη να ηχογραφήσει με τον Pharell όπως η ίδια ενημέρωσε τους followers της μέσω Twitter.
Τι: Γκρι cropped πουλόβερ, κολάν με λαχούρι σε λευκό-μαύρο από το αγαπημένο asos.com, ψηλές μπότες Dr. Martens, μια τσάντα Givenchy Nightingale νααα, με το συμπάθειο και τα αγαπημένα της μαύρα γυαλιά σε γραμμή oversized πεταλούδας από τη συλλογή house of Harlow 1960, τα οποία δυστυχώς είναι sold-out (σνιφ).
Ωραία ιδέα: Να χρησιμοποιήσεις το cropped πουλόβερ σου σαν ένα βασικό στοιχείο του φθινοπωρινού σου punk-rock στυλ, ειδικά διαλέγοντάς το σε κλασικό college γκρι για να σπάσει λίγο η ασπρόμαυρη “μονοτονία”.
Taken from missbloom.gr
Edit by Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου