Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Always look at tha bright side of life!

Νέον και έντονα χρώματα σαν ήρθες μόλις από πάρτι.
Χρώμα, πολύ χρώμα όλα σε αντίθεση με το μαύρο και όλα λες και μόλις ήρθες από πάρτι. Όχι, μην τρομάξεις δεν σου λέμε να ντυθείς σαν την «rave κόρη», ούτε να φωσφορίζεις στο σκοτάδι όπου και αν βρίσκεσαι, αλλά μερικά κομμάτια και αξεσουάρ θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις το νέο trend του καλοκαιριού, χωρίς περιττές υπερβολές.
Η διαφορά βρίσκεται στην λεπτομέρεια για αυτό επένδυσε πιο πολύ σε νέον αξεσουάρ και λιγότερο σε νέον ρούχα. Και κυρίως φρόντισε να μην συνδυάσεις δύο νέον κομμάτια μαζί -εκτός και πρόκειται να πας σε theme party, φυσικά- μία φούστα σε νέον απόχρωση δεν φοριέται ποτέ με αντίστοιχη μπλούζα.
Casual look και η τσάντα κάνει την διαφορά (Urban Outfitters)
570066
Το formal look γραφείου μπορεί να αλλάξει τελείως με μία νέον τσάντα σε απόλυτο κλασικό στυλ. Ένα υφασμάτινο παντελόνι και ένα ημιδιάφανο πουκάμισο, θα δείχνουν τελείως διαφορετικά με την καινούρια σου πορτοκαλί τσάντα.
Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά (Jeffrey Campbell)
042909148__691801
Τα κλασικά, ρετρό brogues σε μία πολύ pop εκδοχή τους. Φόρεσε το ακριβώς όπως θα φορούσες και τα μονόχρωμα brogues σας και άφησε την νέον λεπτομέρεια να αναλάβει τα υπόλοιπα. Ένα skinny τζιν παντελόνι και απλό τοπ και το φοιτητικό στυλ σου είναι έτοιμο.
Το πιο γνωστό χαμόγελο (Shop The Trend Boutique)
yhst-81269699784480_2162_560741803
Οι ολόσωμες φόρμες είναι trend και ακόμα καλύτερα η φόρμα σου είναι κοντή. Σέξι και in fashion και όλα αυτά μαζί με το πιο πολύχρωμο trend, το νέον. Συνδύασε την jumpsuit σου με ένα ζευγάρι sneakers  για το τέλειο urban style.
Τέρμα το κλασικό μπλε τζιν (Net-a-Porter)
171394_in_l
Πες αντίο στο κλασικό μπλε τζιν που φορούσες τόσα χρόνια και καλωσόρισε τα τζιν σε έντονα χρώματα. Ταιριάζουν με τα πάντα στην γκαρνταρόμπα σου και θα δείχνουν τέλεια με το πρώτο σου μαύρισμα.
Δες τα όλα με χρώμα (Urban Outfitters)
5758417852077_Green_l1
Δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για νέον αξεσουάρ αν δεν είχαμε να σου προτείνουμε τα απόλυτα neon γυαλιά. Ένα κλασικό σχέδιο και pop χρώματα και το πιο απλό στυλ θα αλλάξει τελείως. Μπορείς να συνδυάσεις μία νέον φούστα με ένα ζευγάρι τέτοια γυαλιά άφοβα, χωρίς να φοβάσαι πως θα χάσεις το στυλ σου.
Μόνο μία φούστα χρειάζεται (Farfetch)
e12e12
Μία νέον φούστα και total μονόχρωμο look, φτάνουν για να σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Ναι, η μπλούζα ταιριάζει με μαύρα ρούχα αλλά και ένα λευκό τοπ με μαύρο print θα ταίριαζε εξίσου καλά. Απέφυγε όμως τις ταμπά αποχρώσεις.


by queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου