Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Being Bohemian (Y)

Τα απαραίτητα αξεσουάρ για το μποέμ look του καλοκαιριού.
Μακριές φούστες, πολύχρωμα σαλβάρια, μακριά μεταλλικά κολιέ, πολλά βραχιόλια και φολκλόρ επιρροές. Σωστά το καταλάβατε, είναι καλοκαίρι και το μποέμ look είναι και πάλι εδώ.
Τσιγγάνα Τούρκο-γύφτισσα
_6505682
Αλλά πριν καταλήξετε να μοιάζετε με ηρωίδα του 21, θα πρέπει να προσέξετε ποια αξεσουάρ και ποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας της θα συνδυάσετε μεταξύ τους. Μία φολκλόρ μακριά φούστα (Free People) δεν ταιριάζει τόσο με ένα εξίσου πλουμιστό top. Συνδυάστε την φούστα με ένα απλό tank top και την  μποέμ μπλούζα (Oasis) με ένα skinny jean και σανδάλια.
3710017600
Σικ μποέμ
tnb5t
Αν δεν μπορείς να έχεις μποέμ look στο γραφείο τότε συνδύασε το υφασμάτινο παντελόνι σου με μία φλοράλ πουκαμίσα(My Wardrobe), αέρινη αλλά διακριτική. Θα δώσει αμέσως άρωμα ανατολής στο ντύσιμο σου.
genias-copper-gold-and-pearl-stackable-bangle-set
Ένας άλλος τρόπος είναι να επικεντρωθείς στα αξεσουάρ, τα πολλά μεταλλικά βραχιόλια (Fantasy Jewelry Box) ή κοσμήματα με σκαλιστό μέταλλο (Swell), πάντα δίνουν μία έθνικ αίσθηση και αλλάζουν και το πιο απλό look.
reg3
Τρουκς και κρόσσια
Vaska528
Το boyfriend παντελόνι και το απλό τοπ σου θα πάρουν μποέμ πνοή απλά με μία τσάντα (Modekungen) γεμάτη χρώμα και κρόσσια. Τα απαραίτητα παπούτσια για το bohemian look είναι φυσικά τα σανδάλια (Simply Soles) και ειδικότερα αυτά με τις μεταλλικές λεπτομέρειες ή τις χάντρες.

1720_large
Bohemian υψηλής ραπτικής
Μπορείτε να φορέσετε ένα βραδινό φόρεμα (Jades24) εμπνευσμένο από την ανατολή και είστε η μποέμ queen. Συνδυάστε το με μακριά σκουλαρίκια σε μπρονζέ απόχρωση, πολλά δαχτυλίδια -απόλυτο trend- και φυσικά σανδάλια.
jg003750730_a_original

queen.gr & Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου