Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

μαγιό: Πού και πώς θα το φορέσεις για να αρέσεις

Τι (σωματό)τυπος είσαι;

Tα μονόχρωμα:
Δε ψάχνεις κάτι το ιδιαίτερο, αρκείσαι στο τέλειο χρώμα και την υπέροχη εφαρμογή του. Είσαι λάτρης του μονόχρωμου μαγιό και ξέρεις τι θέλεις. Τα μονόχρωμα μαγιό, ακριβώς επειδή στηρίζονται στη λιτότητα, πρέπει να σε καλύψουν απόλυτα όσον αφορά το καθαρό χρώμα και την άψογη εφαρμογή τους. Μπορείς να ‘παίξεις σε στράπλες, σε τριγωνάκι, με ενίσχυση ή χωρίς, στα χρώματα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα και τα μαλλιά σου. Bonus tip: Μπορείς να ‘δημιουργήσεις’ ένα νέο μαγιό συνδυάζοντας 2 διαφορετικά κομμάτια μεταξύ τους, για παράδειγμα μωβ σουτιέν με μαύρο σλιπ.
Που θα πας: Είσαι straight τύπος, σε βλέπουμε για camping στην Ελαφόνησο.
Τι θα πιεις: Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα θες να μετακινηθείς καθόλου από την παραλία του Σίμου. Τα απίστευτα σμαραγδένια χρώματα της θάλασσας και το χρυσόλευκο χρώμα της άμμου θα σε μαγέψει. Γι’ αυτό φρόντισε να έχεις μαζί σου ένα μίνι ψυγειάκι με παγωμένες μπύρες για beach party το απόγευμα!


Τα navy:
Αγαπάς την chic μαρινιέρα και γι’ αυτό την αναζητάς και στο μαγιό σου. Το navy μαγιό είναι διαχρονικό, κομψό αλλά ενδείκνυται και για casual looks στην παραλία. Αν θες κάτι κλασικό, προτίμησε λευκή και μπλε ρίγα, αν θες κάτι εναλλακτικό τότε η κοκκινόλευκη θα σε καλύψει. Για κάτι πιο μοντέρνο, η μόδα έχει μεριμνήσει με άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων!
Που θα πας: Θα πας στην πανέμορφη Μήλο, γιατί έχει όλα όσα ζητάς, και την ομορφιά και την περιπέτεια.
Τι θα πιεις: Ένα δροσιστικό Cosmopolitan στα σοκάκια της χώρας.


Τα exotic prints:
Γυρεύεις έντονα χρώματα, μοτίβα με μακρινή καταγωγή και σχέδια που κολακεύουν τη σιλουέτα σου. Δεν ανήκεις στις ρομαντικές που αναζητούν τα floral. Σε αυτή την κατηγορία μαγιό, μπορείς να βρεις όλων των ειδών τα μοτίβα, ανάλογα με τη διάθεσή σου. Aν νιώθεις wild, επέλεξε animal prints, αν πάλι νιώθεις χαλαρή και έτοιμη να παραδοθείς στους ρυθμούς του εξωτικού νησιού, επέλεξε exotic prints ή funny zig zag σε έντονα χρώματα.
Που θα πας: Σου αρέσουν τα έντονα χρώματα και η φύση, μάλλον για Λευκάδα σε κόβουμε!
Τι θα πιεις: Μετά από ένα μαγικό μπάνιο στο Πόρτο Κατσίκι, δοκίμασε να πιεις ένα Mojito στα beach bars του νησιού! Αμέσως θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε δροσίσει.
 

πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου