Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Νέα συλλογή κοσμημάτων από τα Mango

 
Προτάσεις εντυπωσιακές, σοφιστικέ και προσιτές για ένα άκρως stylish φθινόπωρο. Δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!

Mango έχουν βαλθεί να μας εντυπωσιάσουν - και όχι μόνο με τις νέες τους σειρές ρούχων. Η έκπληξη αυτή τη φορά έρχεται από τη νέα φθινοπωρινή συλλογή αξεσουάρ του γνωστού brand.

Τα κοσμήματα αυτής της ολοκαίνουργιας συλλογής εντυπωσίασαν πραγματικά την Stylista γιατί είναι πολύ ιδιαίτερα, δυναμικά, θηλυκά, ενώ το κόστος τους κινείται στα γνωστά, budget-friendly επίπεδα των αγαπημένων μας Mango stores. Το ethnic στοιχείο έχει την τιμητική του, συνδυασμένο με τον statement χαρακτήρα και την αδυναμία στα φυσικά υλικά - τα οποία μάλιστα "δουλεύονται" με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους κι αισθητικές, καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις και τα βασικά trends.

- Το πολύ δημοφιλές (και ιδανικό για τέλεια φθινοπωρινά looks) african στυλ "εκπροσωπείται" από χαρακτηριστικά στοιχεία του -ξύλινες χάντρες, δέρμα- "μπλεγμένα" με σφυρήλατα μέταλλα σε μαύρες, πορτοκαλί και μπεζ αποχρώσεις.
 - Οι μεγάλοι κρύσταλλοι, μια άλλη κορυφαία κι αγαπημένη τάση, μαγεύει μέσα από διάφορα χρώματα και σχήματα πάνω σε κολιέ, καρφίτσες, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια με μοιραία glam διάθεση. Το σμαραγδί, η ώχρα, το κεχριμπάρι και η ακουαμαρίνα είναι τα βασικά στυλ / αποχρώσεις που θα λατρέψεις να φοράς.
- Με τα animal prints να βρίσκονται ακόμη σε μεγάλες δόξες, οι "μεγάλες γάτες" είναι επίσης παρούσες στη συλλογή: σε λεπτομέρειες από ύφασμα που καλύπτει βραχιόλια, στη μορφή ενός τυπώματος που μοιάζει με δέρμα πύθωνα, σε σκαλιστά μεταλλικά δαχτυλίδια και βραχιόλια.
- Οι φυσικές πέτρες σε διάφορες αποχρώσεις, κυρίως γήινες, στολίζουν statement δαχτυλίδια, κολιέ, καρφίτσες και εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Μια τέλεια πρόταση για να μην περάσεις απαρατήρητη, αλλά και να αφήσεις εποχή με τη φινέτσα σου!
 

πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου