Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Το dress code των διακοπών



Φυλάξου από τα στυλιστικά βραχάκια

Η Stylista συνεχίζει την περιπλάνησή της σε όλους τους πιθανούς τόπους διακοπών, με μοναδικό στόχο να σου φτιάξει τη βαλίτσα με όλα τα σωστά κομμάτια και να μη σου χαλάσει το κέφι ούτε μισή στιγμή.

Εις το ανέμελο νησί: Παίξε με την μποέμ πλευρά σου και φόρεσε μακριές φούστες με φλατ σανδάλια. Δώσε έμφαση στο κάτω μέρος και κράτα την χρωματική παλέτα των t-shirt σου σε neutral αποχρώσεις. Φόρεσε τα handmade κοσμήματα που θα αγοράσεις από το νησί και κράτα μία folk bag που θα λειτουργήσει μοναδικά, από την παραλία (και θα βάλεις μέσα μαγιό, πετσέτα και τα συναφή) μέχρι το βράδυ στην βόλτα που θα κάνεις εις την χώραν του νησιού.


Αλλά και εις στο σκάφος: Όπως και να έχει, επιτάσσει κι αυτό ένα συγκεκριμένο στυλ, καθώς και πάλι (όπως και στο κάμπινγκ) έχουμε να κάνουμε με την πρακτικότητα του θέματος. Πάρε το sac de voyage σου και βάλε μέσα τις εσπαντρίγιες σου (γιατί σκάφος είναι αυτό και θέλει φλατ), το μαγιώ σου (το οποίο θα φοράς και την περισσότερη ώρα, γι’αυτό προμηθεύσου παραπάνω από ένα) και παίξε με τα χρώματα αλλά και με τα μοτίβα: Δεν γίνεται να κάνεις διακοπές στο σκάφος και να μην τιμήσεις το διαχρονικό navy look, γι’αυτό μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τη βερμούδα και τη μαρινιέρα σου.
 

πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου