Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Τα δαχτυλίδια της Anne Hathaway

H Anne Hathaway εντοπίστηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Los Angeles φορώντας το αγαπημένο της δαχτυλίδι.
H ηθοποιός Anne Hathaway φωτογραφήθηκε από paparazzi στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Los Angeles με ένα στυλ που δεν εντυπωσιάζει, αλλά με ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό της που αξίζει να ασχοληθούμε.
Η Anne, λοιπόν, παρόλο που φόρεσε ένα φόρεμα λίγο αδιάφορο της εταιρίας Elizabeth & James σε συνδυασμό με σανδάλια Roger Vivier, που δεν διακρίνονται για την καλαισθησία τους, κατάφερε να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον με το δαχτυλίδι της.
Το δαχτυλίδι της έχει την υπογραφή του Alexander Wang για τον ιταλικό οίκο κοσμημάτων Repossi (θυμάστε το βραχιόλι για φιλανθρωπικό σκοπό που είχε κυκλοφορήσει πριν περίπου 2 μήνες;). Η Gaia Repossi, creative director του οίκου, συνεργάστηκε με τον πολλά υποσχόμενο σχεδιαστή Alexander Wang και το αποτέλεσμα είναι αυτά τα δαχτυλίδια-αντικείμενο λατρείας τόσο της Anne Hathaway όσο και άλλων celebrities (όπως η Γαλλίδα ηθοποιός Clémence Poésy και η γαλαζοαίματη Charlotte Casiraghi).
Μάλιστα εκτός από την «απλή» εκδοχή του, το διπλό αυτό δαχτυλίδι με το όνομα «twin ring» κυκλοφορεί και σε άλλες δυο πιο πολύτιμες version διακοσμημένο με διαμάντια σε χρυσό και μαύρο χρυσό αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου