Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Φουλ πουά τον επόμενο χειμώνα!


Αν αναρωτιέστε ποια είναι η καλύτερη επένδυση για τον επόμενο χειμώνα, η απάντηση είναι το πουά μοτίβο.
Το χειμώνα που έρχεται οι «βούλες» θα σας κατακλύσουν. Με πρώτους τον Marc Jacobs και τη Stella McCartney και εταιρίες mass production όπως η Mango και η Lucy in Disguise να ακολουθούν, τα πουά θα φορεθούν πολύ από καλσόν, μέχρι φούστες, σιφόν μπλούζες, headpieces (για τις πιο τολμηρές) κ.ο.κ.
Οι Alexa Chung, Katy Perry, Duffy και Anne Hathaway είναι από τις πρώτες που έχουν ασπαστεί την πουά τάση καιρό τώρα, ενώ μέχρι και η Madonna έχει τολμήσει να φορέσει βούλες πάνω της. Βλέπετε, το πουά έχει την ευκολία πως φοριέται εύκολα από όλες τις ηλικίες χωρίς να δείχνει παράταιρο, ενώ από την άλλη μέχρι και οι ψυχολόγοι το προτείνουν ως μέρος θεραπείας για καταθλιπτικούς ασθενείς καθώς με κάποιο μαγικό τρόπο ανεβάζει τη διάθεση.
Αν λοιπόν και εσείς θέλετε να το υιοθετήσετε επενδύστε στον πιο ενδιαφέρον συνδυασμό πουά (γιατί τα πουά έχουν πλάκα όταν συνδυάζονται το ένα μέσα και πάνω από το άλλο) που είδαμε στην καμπάνια της Stella McCartney με τη Natalia Vodianova. Αν πάλι είστε πιο συντηρητικές δοκιμάστε μια πινελιά πουά με ένα φουλάρι, ακολουθώντας τα βήματα της Leighton Meester από το Gossip Girl.

πηγη queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου