Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Beach style


"Summertime and the living is easy". Αθάνατος ο στίχος. Όμως τελικά πόσο easy είναι να κατακτήσεις το τέλειο beach look; Η Stylista δίνει οδηγίες προς ναυτιλομένους που θέλουν να μείνουν μακριά από την πεπατημένη.



Xρυσός κανόνας για να πετύχει η φρέσκια και stylish εμφάνισή σου είναι η προστασία από τον ήλιο με τα απαραίτητα προϊόντα αλλά κυρίως το μακιγιάζ, το οποίο δεν πρέπει να υφίσταται σχεδόν καθόλου.

Τα πολλά κοσμήματα στην παραλία είναι περιττά και ακόμα καλύτερα να φορέσεις ένα είδος, είτε κολιέ είτε βραχιόλια (τα σκουλαρίκια θα μπορούσαν να αποφευχθούν).

Για αυξημένη "επικαιρότητα" και πιο ενδιαφέρον beach look, συνδύασε δύο τάσεις στην ίδια εμφάνιση: π.χ. ένα πουά μαγιό αλά pin up girl με μία χρωματιστή φούστα. Για να το εξισορροπήσεις, προτίμησε μια σαγιονάρα σε ουδέτερη απόχρωση.



Αν στόχος σου είναι το ρομαντικό λουκ στην παραλία, προτίμησε μαγιό σε nude απόχρωση και επίλεξε σανδάλια gladiator από καουτσούκ (όπως τα Fullah Sugah), που θα κάνουν τη διαφορά. Γενικότερα, προτίμησε κομμάτια σε παλ αποχρώσεις, καθώς είναι πιο ασφαλή σαν επιλογή, σχεδόν πάντα δείχνουν classy και απλά "σκοτώνουν" πάνω σε μαυρισμένη και σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα.



Για ένα πιο σοφιστικέ look, συνδύασε μονοχρωμίες και μοτίβα: π.χ. ολόσωμη φόρμα σε γήινη απόχρωση και oversized ριγέ καπέλο. Αν θέλεις να προσθέσεις κάποιο κόσμημα, καλύτερα βασίσου στο ρολόι σου. Ένα ζευγάρι funky-chic γυαλιά ηλίου θα ολοκληρώσει άψογα το beach style σου.

πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου