Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Αλόχα σαγιονάρα!


Είναι άνετες, μαλακές, cool και μας αρέσουν! Η Stylista εξηγεί γιατί δεν κάνουμε χωρίς σαγιονάρες, για άλλη μια σεζόν.

Το σύντομο στόρι: Havaianas σίγουρα αποτελούν τα πιο διάσημα flip-flops: Έχουν καταγωγή από τη Βραζιλία και έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό όταν ο Jean Paul Gaultier έντυσε σε μία πασαρέλα του 50 μοντέλα με Havaianas. Τότε όλοι ήθελαν να μάθουν τι είχαν αυτές οι σαγιονάρες που άξιζαν να φορεθούν στην πασαρέλα και γιατί όλες οι celebrities είχαν από ένα τουλάχιστον κομμάτι.

Stylista's tips
- Οι Havaianas και γενικά τα flip flops διαθέτουν μαλακό πάτημα, με αποτέλεσμα να μη θες να τα βγάλεις ποτέ από τα πόδια σου (να το προσέξεις αυτό όταν γυρίσεις από τις διακοπές, είναι άκρως εθιστικές).
- Τώρα πια οι σαγιονάρες έχουν αναβαθμιστεί με μοντέρνα σχέδια, funky χρώματα και fashion στολίσματα. Τι να διαλέξεις ανάμεσα σε όλα αυτά; Πρέπει να αποκτήσεις τουλάχιστον 2 ζευγάρια flip flops μέχρι να σαλπάρεις για τον προορισμό σου. Το ένα θα είναι για την παραλία και τα beachwear σύνολά σου, σε λιτό σχέδιο αλλά ενημερωμένο χρώμα, ενώ το δεύτερο που θα επιλέξεις φρόντισε να έχει pin up πινελιές (π.χ. floral λεπτομέρειες) για να μπορέσεις να το συνδυάσεις με τα φορέματά σου και τα σορτσάκια σου στα σοκάκια του νησιού.

πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου