Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Roarke NY :)


Το hip label Roarke New York παρουσίασε τη νέα συλλογή του με περίτεχνα κολιέ από ύφασμα και χάντρες, που έκαναν τη Stylista να χάσει τον ύπνο της! Εξαιρετικά ευέλικτα εκτός από εντυπωσιακά, τα κολιέ-φουλάρια είναι ιδανικά για όλες τις ώρες.


Δεν θα μπορούσες να βρεις τίποτα καλύτερο από αυτά τα κολιέ για να κάνεις το fashion statement σου να ακουστεί δυνατά αυτή τη σεζόν, αλλά ας δούμε τι λέει και η Laetitia Stanfield, η μία από τις δύο σχεδιάστριες πίσω από το label Roarke New York. "Τα κομμάτια μας παράγονται κυρίως στην Ινδία, όπου η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι απαράμιλλη». Το έτερο ήμισυ του brand και επίσης σχεδιάστρια, Μignonne Gavigan, παλιότερα εργαζόταν για τον Marc Jacobs, ενώ η Stanfield για το label του Bergdorf Goodman.

Πηγή έμπνευσης των δύο κοριτσιών -που συνεργάζονται από το 2009- είναι τα ταξίδια τους και το Παρίσι, "όπως και η ιδέα της ανάμειξης του παλιού με το νέο. Βρίσκουμε πολλή έμπνευση στη vintage κουλτούρα και στα παζάρια και επεξεργαζόμαστε εκ νέου τα στοιχεία που βρίσκουμε εκεί για να τους δώσουμε την αφή Roarke", συνεχίζει η σχεδιάστρια.
Οι τιμές των statement κολιέ Roarke New York ξεκινούν από 100 δολάρια και φτάνουν τα 725 δολάρια. Δεν τα λες και λίγα, όμως τα σχέδια είναι πραγματικά μοναδικά και ιδιαίτερα. Κανένα κομμάτι δεν είναι ίδιο με το άλλο. Τα κολιέ τύπου φουλάρι-περιδέραιο δεν είναι τα μόνα κομμάτια που περιλαμβάνει η συλλογή. Υπάρχουν και άλλα αξεσουάρ όπως βραχιόλια, headpieces, και προσεχώς αυτό το φθινόπωρο μια σειρά από high-end τσάντες. "Βάζουμε τις τελευταίες πινελιές μας σε αυτό", επιβεβαιώνει η Stanfield.
Όσες από μας δεν μπορούμε να βρεθούμε στην... πηγή της Νέας Υόρκης, δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε διψασμένες! Κάνε κλικ στο Shopbop και διάλεξε ανάμεσα από πολλές και ασυνήθιστες δημιουργίες Roarke New York.

πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου