Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Τάσεις Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011-12: χρώμα & gothic


Το Fashionlove.gr αναλύει τις τελευταίες κολεξιόν και σας παρουσιάζει τις πιο σημαντικές και ενδιαφέρουσες τάσεις για τη νέα σεζόν.
Colorama
Αυτή τη σεζόν, οι σχεδιαστές ψηφίζουν χρώμα, και όχι οποιαδήποτε χρώματα, αλλά τις πλούσιες αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων. Σε ποια πασαρέλα τις είδαμε; Σχεδόν παντού, από τον Valentino και τον Lanvin δια χειρός Alber Elbaz, μέχρι τους Proenza Schouler, την Diane Von Furstenberg και τη Victoria Beckham. Σέξι, vintage ή avant garde, όποιο και να είναι το στυλ του ρούχου, τα χρώματα πολύτιμων και ημιπολύτιμων πετραδιών χαρίζουν μια glamorous νότα. Μας άρεσαν ιδιαίτερα τα ασορτί clutch που είδαμε στην κολεξιόν του Valentino…

New Gothic
Ξεχάστε το σκληρό, άγριο δέρμα και τις κλώνους της Diamanda Galas. Το στυλ gothic επιστρέφει αλλά σε μια εναλλακτική εκδοχή, λίγο πιο… τρυφερή: σκεφτείτε δαντέλα, διάφανα υφάσματα και ρομαντικές νότες. Οι Alexander McQueen, Julien Macdonald, Theyskens’ Theory αλλά και ο Roberto Cavalli έδωσαν στην τάση έναν λαμπερό, αισθησιακό τόνο, με εμφανίσεις που μας θύμισαν νύμφες βγαλμένες από σκοτεινά, μεσαιωνικά παραμύθια.

πηγη fashionlove.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου