Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Για τους λάτρεις των Starbucks!



Η διάσημη αλυσίδα καφέ Starbucks αποφάσισε ν’αναμείξει  τη μόδα με τα γευστικά χαρμάνια της. Τι σημαίνει αυτό; Οι fashion designers Alexander Wang,  Sophie Theallet και  Billy Reid, όπως αποφάσισε το CFDA και έγινε ήδη πράξη, σχεδίασαν τρία t-shirts εμπνευσμένα από το διάσημο coffee brand, με αφορμή τον εορτασμό της 40ης επετείου του.

Σε κάθε ένα από τα limited edition κομμάτια, κάθε δημιουργός  αποτύπωσε με το δικό του μοναδικό τρόπο στο ύφασμα τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τον καφέ αλλά και το brand. O Αlexander Wang, σαν να έπαιξε με ένα γεμάτο φλιτζάνι καφέ, «λέρωσε» το δικό του λευκό (unisex)  t-shirt, σχεδιάζοντας λεκέδες από καφέ. ΗSophie Theallet, στο δικό της "global” t-shirt, αποτύπωσε τις ηπείρους με έναν πρωτότυπο τρόπο, ενώ ο Billy Reid, ακολουθώντας την αφηρημένη εξπρεσιονιστική οδό, σχεδίασε πάνω στο καφέ  vintage t-shirt του, το κλασικό πρόσωπο-στάμπα της Starbucks στον έναν ώμο, ενώ ένα πρωτότυπο design συνεχίζεται και στην πλάτη.
Τα t-shirts, ιδανικά για να συνοδέψουν απολαυστικά έναν latte, πωλούνται στην τιμή των 85 δολαρίων στα πολυκαταστήματα Nordstrom στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο nordstrom.com.

πηγη stylista.gr
Demmy L.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου