Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Louis Vuitton Speedy

Η τσάντα που όλες οι γυναίκες ποθούν.
Ο σπουδαίος οίκος μόδας Louis Vuitton, διάσημος για τα είδη ταξιδιού του κυρίως, μετράει παραπάνω από έναν αιώνα παρουσίας. Ιδρύθηκε το 1854 και ξεκίνησε να επηρεάζει τη μόδα στη Γαλλία αρχικά και σε όλο τον πλανήτη σήμερα.

Όλες οι γυναίκες, από την πιο κλασική μέχρι την πιο extravagant ποθούν να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους μία έστω τσάντα του οίκου και η Speedy είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα που κυκλοφόρησαν ποτέ.

Το 1914 και ενώ ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκινούσε ο οίκος άνοιξε το κατάστημά του, ένα από τα μεγαλύτερα με είδη ταξιδιού στον κόσμο, στην παριζιάνικη Champs-Elysees και ταυτόχρονα στη Νέα Υόρκη, στην Βομβάη, στο Λονδίνο, στην Αλεξάνδρεια και στο Μπουένος Άιρες.

Το 1930 λάνσαρε την Keepall bag του, προοίμιο της Speedy και το 1932 την μετεξέλιξή της που ονόμασε Noé και αρχικά ήταν προορισμένη για να μεταφέρουν οι οινέμποροι μπουκάλια σαμπάνιας μέσα της. Λίγο αργότερα η πιο iconic τσάντα του οίκου, η Speedy, μεγάλη σε μέγεθος και βολική για να κουβαλάνε οι γυναίκες ένα σωρό πράγματα, βγήκε στην κυκλοφορία πρώτη φορά για να κατακτήσει στο διηνεκές τις fashionistas κάθε εποχής.

πηγη queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου