Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Fashion Trend

Το ουράνιο τόξο βγαίνει πιο λαμπερό από ποτέ τις βροχερές φθινοπωρινές μέρες.
Τα total έντονα χρώματα της σεζόν έρχονται να σπάσουν τη φθινοπωρινή μονοτονία. Ζωηρά χρώματα, μεγάλες φόρμες, βαριά υφάσματα και το ουράνιο τόξο έρχεται να φωτίσει τη μουντάδα και τη μαύρη διάθεση.
Το μουσταρδοκίτρινο σύνολο του οίκου Acne με παντελόνι και ανάλογη ζακέτα σε φυσικό ύφος. Το total κόκκινο outfit από Akris με κλος φούστα, leather jacket και ανάλογα μποτίνια. Τα μπλε εκκεντρικά φορέματα από Amaya Arzuaga σεταρισμένα με μαύρα πέδιλα. Το φθινοπωρινό ζεστό look από Betty Jackson με φαρδιά πουλόβερ και άνετα παντελόνια. Το υπέροχο μοβ σύνολο από Blumarine στο απόλυτο 60ς ύφος με έμφαση στα αξεσουάρ. Τα ιδιαίτερα λαχανοκίτρινα παλτό από Burberry Prorsum και τα κόκκινα φορέματα από Jonathan Saunders σε ίσια γραμμή. Τα φανταστικά τέλος φορεματάκια από Roccobarocco, συνδυασμένα με χαριτωμένα καπέλα και ίσιες μαύρες μπότες. Στο ίδιο στυλ είναι οι Philip Lim, Bottega Veneta, Marc by Marc Jacobs και Brioni.
Στα αξεσουάρ, διαλέγουμε τις τσάντες από Blugirl ή από Azzaro, τις μπότες από Casadei ή το μαντήλι από Giuseppe Zanotti Design.

πηγη Queen.gr
Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου