Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

The Flat Mates

Είναι cool, είναι άνετα, η μόδα και οι stars τα λατρεύουν, ενώ δίκαια θεωρούνται ιδανικά για τη μεταβατική (στυλιστικά και μετεωρολογικά) εποχή που διανύουμε. Προσγειώσου για λίγο από τα ψηλοτάκουνά σου πέδιλα και ρίξτους μία (τουλάχιστον) ματιά.


Brogues και oxfords: Τα δεύτερα είναι τα απλά δετά "σκαρπίνια", τα πρώτα είναι αυτά με τα χαρακτηριστικά "τρυπητά" σχέδια. Χαρακτηριστικό κομμάτι του ανδρόγυνου στυλ, τέλεια και με πιο 80s λογικής παντελόνια όπως baggy και boyfriend.
Stylista says: Μη διστάσεις να τα δοκιμάσεις και με πιο cute ρούχα όπως μια μίνι και φαρδιά dirndl φουστίτσα (η Sienna Miller το έχει δοκιμάσει με τρομερή επιτυχία) κι ένα απλο φανελάκι ή t-shirt από πάνω. Τους πηγαίνουν πολύ οι κάλτσες και τα σοσονάκια, καθόλου όμως τα καλσόν (που δείχνουν πιο ωραία και σωστά με τα ψηλοτάκουνα δείγματα της κατηγορίας).



Loafers: H "ενσάρκωση" του casual chic, άνετη όσο δεν φαντάζεσαι. Iδανικά και για την οδήγηση (ειδικά τα driving shoes, με την αντιολισθητική σόλα και τις χαρακτηριστικές "μπιλίτσες" στο πίσω μέρος). Μια λίγο πιο androgyny και πρωτότυπη εναλλακτική για την μπαλαρίνα...
Stylista says: ... Και ακριβώς έτσι θα τα φορέσεις φέτος. Δοκίμασέ τα όχι μόνο κλασικά, με παντελόνι υφασμάτινο ή τζιν βερμουδίτσες κ.λπ, αλλά χωρίς καλσόν και με χαριτωμένα μίνι φορέματα (όπως η Pixie Lott).


Μπαλαρίνες: Πάνε prima για άλλη μία σεζόν ως το ιδανικό κομμάτι για θηλυκές και casual εμφανίσεις. Διαλέγοντας ένα κομμάτι με shiny λεπτομέρειες (κρύσταλλα) ή από εντυπωσιακό υλικό (λεοπάρ, ύφασμα "ντυμένο" με παγέτες), έχεις ένα πανέμορφο παπούτσι μάχιμο πρωί-βράδυ (ωραίες και οι χρυσές της Pippa).

πηγη stylista.gr
Demmy L.

2 σχόλια:

  1. Λατρεύω τις μπαλαρίνες αλλά όλες μου κάνουν πληγή συνήθως πίσω στο πόδι!! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. isxuei :( einai toso glukes alla su afhnun kati shmadia eidika tn prwth mera..alla xalali! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή