Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Shopping Guide: Πανωφόρια

Το μοντγκόμερι:

Κλασικό και διαχρονικά αγαπημένο, το μοντγκόμερι ή αλλιώς «Duffle Coat» είναι ο αγαπημένος σύμμαχος των λάτρεων του casual. Μπορείς να το συνδυάσεις στην κυριολεξία με τα πάντα αλλά για απόλυτα επίκαιρο look σου προτείνουμε να δοκιμάσεις να το φορέσεις πάνω από ένα μακρύ φόρεμα όπως το είδαμε και σε πολλές πασαρέλες φέτος. Τέλειο και μαζί με καμπάνα για ένα look 70ς με αναφορές στην Ali Macgraw.



Aπό αριστερά: Benetton (210 3226531-3). Sarah Lawrence (Μιχαλακοπούλου 29, Χίλτον, τηλ. 210 7295950). Monsoon (The Mall Athens, Μαρούσι, τηλ. 210 6300275).
Οι chunky ζακέτες:

Είχαν την τιμητική τους στα shows των σχεδιαστών αλλά (κακά τα ψέματα) πρόκειται και για ένα πραγματικά πρακτικό κομμάτι. Φέτος πρωταγωνιστούν οι χοντρές πλέξεις και το color-blocking ενώ αν τολμήσεις ένα oversized κομμάτι θα βγεις (στυλιστικά) κερδισμένη. Συμπέρασμα; Όσο ο καιρός το επιτρέπει οι chunky ζακέτες είναι ό,τι καλύτερο.


Aπό αριστερά: H&M Σταδίου 49, (τηλ. 210 3212920). Etro, 625€ net-a-porter.com. Lacoste (τηλ. 210 8019240).

Η καπαρντίνα:

Τα λόγια είναι περιττά. Για μια ακόμα φορά φέτος θα ανασύρεις την καπαρντίνα σου (ή θα επενδύσεις σε μια καινούρια) και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Η κλασική μπεζ είναι -φυσικά- και πάλι στο προσκήνιο αλλά για αλλαγή μπορείς να επενδύσεις και σε ένα κομμάτι με γούνινες λεπτομέρειες. Θα ταιριάξει άψογα με τις 70’s επιρροές της σεζόν.
 


Aπό αριστερά: Marc by Marc Jacobs 553€ matches fashion. Mulberry 990€ my-wardrobe.com. Henry Cottons (τηλ. 210 6230323).


Το δερμάτινο jacket:


Είτε διαλέξεις ένα με ροκ χαρακτήρα είτε ψάξεις για κάτι πιο θηλυκό που να θυμίζει σακάκι, το σίγουρο είναι ότι δεν θα βγεις χαμένη. Αν όμως θέλεις να συμβαδίσεις απόλυτα με τις προτάσεις της μόδας επίλεξε ένα δερμάτινο τύπου bomber jacket ώστε να πετύχεις το collegiate look που παρουσίασαν οι σχεδιαστές και υιοθέτησαν από την πρώτη στιγμή τα style icons.


Aπό αριστερά: Carven 1285€ matches fashion. Vanessa Bruno athé netaporter.com. la redoute (Κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας, τηλ. 210 8107000, laredoute.gr).

To παρκά:

Κανένα άλλο κομμάτι δεν συνδυάζει με τέτοια επιτυχία τον σπορ χαρακτήρα με την casual κομψότητα. Αν δεν έχεις τολμήσει ποτέ να εντάξεις το παρκά στην γκαρνταρόμπα σου φέτος είναι η τέλεια στιγμή να το κάνεις. Προτείνουμε την κλασική πράσινη και γκρι απόχρωση ενώ εξίσου ενδιαφέροντα είναι και τα σχέδια με κοντύτερο μήκος.

 
 
πηγη missbloom.gr
Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου