Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Fendi

Ο οίκος Fendi αποφάσισε να δημιουργήσει για τη σεζόν που διανύουμε τη συλλογή “Chameleon”: Μια σειρά παπουτσιών -brogues, χοντροτάκουνες μπαρέτες, πέδιλα, ankle boots- τα οποία συνδυάζουν χρώματα και ποιότητες δέρματος δίνοντας έμφαση στην άνεση μέσα από την καινοτομία στην κατασκευή. Χμ, πολύ ενδιαφέρον...

Αν εξαιρέσεις τα χρυσά και gunmetal απόχρωσης ψηλοτάκουνα, τα παπούτσια μπορούν να ενσωματωθούν τέλεια σε κάθε πρωινό και βραδινό σύνολο. Ακόμη κι αν οι επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις σου επιβάλλουν να τα φοράς άπειρες ώρες, σου εγγυόμαστε ότι αυτά τα παπούτσια δεν θα σε χτυπήσουν ποτέ.

Γιατί; Εκτός από την ποιότητα των υλικών και την τεχνογνωσία που διαθέτει ο οίκος, η νέα μέθοδος “laser cut” αφαιρεί τις ραφές από το κυρίως σώμα του παπουτσιού απαλλάσσοντάς σε από τα σκληρά σημεία που ταλαιπωρούσαν τα πόδια σου!

Επιπλέον, κάθε παπούτσι συνδυάζει διάφορα ήδη δέρματος τόσο στο τακούνι και στον  πάτο όσο και στο καλούπι, πάντα με μία δόση από δέρμα χαμαιλέοντα- εξ’ ου και το όνομα της συλλογής. Παιχνίδι κάνει και στο χρώμα ο οίκος, αφού δημιουργεί color-blocked κομμάτια με τις αποχρώσεις-κλειδιά της σεζόν. Φυσικά, η συλλογή διαθέτει και πιο "ήσυχα" κομμάτια σε μονοχρωμίες, για τις πιο κλασικές fashionistas.
Μονο απαρατηρητα δεν περνανε...
πηγη stylista.gr
Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου