Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

#Anytime

Kαι ποια γυναίκα δεν θέλει να κάνει αγορές που μπορουν να φορεθούν "όλες τις ώρες"; Η αλήθεια είναι ότι αυτό το χάρισμα δεν φαίνεται πάντα όταν πρωτο-αντικρύζεις ένα ρούχο. Ιδού μερικά must-haves της φετινής σεζόν που μπορούν να φανούν χρήσιμα σε πολλές περιστάσεις και να συνθέσουν μια γκαρνταρόμπα, έτοιμη για όλα:


1. Φόρεμα 24.99 € Blanco, 2. Φόρεμα Maje με δέρμα στο μπούστο και δαντέλα στην πλάτη, 265€, netaporter.com, 3. Παλτό από τουίντ ύφασμα, 54.99€, Blanco, 4. Koλιέ με φτερά 27.90€, Accessorize (τηλ.210-3649460) 5. Τσάντα snakeskin 89€, Uterque, 6. Μποτίνια 49,95 € Fullah Sugah 7. Γόβες Jessica Simpson, Xαραλάς (τηλ. 210-3356439)



1. Το καμηλό φόρεμα σε γραμμή 60ς
Είναι minimal, από σταθερό, ζεστό ύφασμα και σε χρώμα-σύμβολο διαχρονικής φινέτσας. Όλα αυτά το κάνουν να δείχνει εξίσου υπέροχο το πρωί με ένα σκούρο καλσόν και ένα ζευγάρι flat μπότες αλλά και το βράδυ σε μια πρόσκληση με ψηλοτάκουνα booties (το καλσόν προαιρετικό).

2. Φόρεμα με δέρμα και δαντέλα

Το δέρμα είναι τάση, η δαντέλα φέτος παίζει και σε casual ταμπλό, κι ενα φόρεμα που τα συνδυάζει ευρηματικά δεν μπορεί παρά να αποτελεί στυλιστικό μπαλαντέρ. Ιδανικό κομμάτι για αυτόματη μεταμόρφωση ενός look από συντηρητικό-πρωινό σε γοητευτικό-βραδινό. Φόρεσέ το με ζακέτα το πρωί κρύβοντας την δαντελένια πλάτη και αποκάλυψε ένα έξωμο υπέρκομψο cocktail dress βάζοντάς το σκέτο το βράδυ.

3. Το μπουκλέ ή τουίντ παλτό
Είναι μία ακόμα ιδιοφυής επινόηση της Coco Chanel. Μπορείς να το φορεσεις με πιο rock διάθεση μαζί με ένα skinny δερμάτινο κολάν αλλά και να το σετάρεις με ένα μικρό φόρεμα και κομψά αξεσουάρ, δημιουργώντας το απόλυτο ladylike look. To μήκος 7/8 είναι ακόμα πιο ευέλικτο και κολακευτικό.

4. Τα μεγάλα κολιέ
Παραμένουν στη μόδα και είναι χρήσιμα. Γιατί μπορούν να μεταμορφώσουν από ένα casual t-shirt μέχρι ένα μεταξωτό top και να πάρουν πάνω τους το θέμα μιας εντυπωσιακής εμφάνισης.

5. Tσάντα snakeskin
Αν είναι να πάρεις μία τσάντα που να κάνει πολλές δουλειές, τότε μια καλή επένδυση αποτελεί ένας μεγάλος φάκελος ή μία πλακέ 70ς τσάντα - και τα δύο σε μέγεθος που κάνει για πολλές περιστάσεις - από snakeskin. Ζήτημα συνδυασμού δεν υπάρχει, θα τα ταιριάξεις με τα πάντα.

6. Οι nude γόβες
Κυκλοφορούν όλες τις εποχές του χρόνου και είναι αγαπημένες των σταρ. Εχουν δύο βασικά ατού: ότι το χρώμα τους συνδυάζεται με όλα και το ότι κολακεύουν αφάνταστα το γυναικείο πόδι. Ψάξε για γόβες με τακούνι που είναι ψηλό αλλά περπατιέται και έχεις κάνει μια πολύ επιτυχημένη αγορά.

7. Τα ψηλοτάκουνα μποτίνια

Είναι και αυτά βασικό συστατικό πολλών looks με διαφορετικό στυλ. Ανάλογα με το ύφος που θέλεις, τα συνδυάζεις με στενό παντελόνι, καλσόν και σορτσάκι, μίνι φόρεμα ή pencil skirt. Το μόνο που εξαιρείται είναι η μίντι φούστα, εκτός και αν διαθέτεις πολύ μακριές γάμπες.
πηγη missbloom.gr
Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου