Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Street Style Report



Candy Shop
Τα καραμελένια παστέλ χρώματα, η απόχρωση της πούδρας και το απαλό, μπεζ σε συνδυασμό με φίνες λεπτομέρειες και υφές, συνθέτουν ένα κοριτσίστικο και ανάλαφρο λουκ. Τις τελευταίες σεζόν τα παστέλ χρώματα καταφέρνουν να παραμένουν hot και να αποτελούν απαραίτητο συστατικό για σούπερ stylish street εμφανίσεις.


Ατίθαση coquette
Μήπως ήρθε η ώρα ν’αναθεωρήσεις τον τρόπο με τον οποίο φοράς το μιλιτέρ σου τζάκετ, παντρεύοντας το ρομαντικό preppy στυλ της Blair Wardorf με το underground της ατίθασης Jenny Humphrey; Το στρατιωτικό πανωφόρι κυκλοφορεί με τόλμη έξω από τα fashion shows και τους πιο fashion δρόμους των μητροπόλεων, συνομιλώντας με την ρομαντική δάντελα και edgy glamorous αξεσουάρ. Νοσταλγικά head pieces και δυναμικά τσαντάκια με αλυσίδες αναβαθμίζουν το στυλ μιας ροκ royalty!



Retro Cool
Ένα πετυχημένο και εντυπωσιακό πρωϊνό  νεo-ρετρό στυλ απαιτεί την προσθήκη ένος και μόνο μοτίβου σε ζεστά φθινοπωρινά χρώματα, φορεμένο με επίκαιρα κομμάτια. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάς ότι τα αξεσουάρ παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο για ένα fabulous αποστέλεσμα..Σε μια σεζόν που αποθεώνει την πολυτέλεια, η προσθήκη πολλών και χρυσών βραχιολιών βρίσκεται ψηλά στη λίστα των fashionista.



Σχολή θηλέων
Η συντηρητική κομψότητα μιας ψηλόμεσης φούστας εξισορροπείται με το κομμάτι-hit σεζόν, τη διαφανή σέξι δαντέλα. Φορώντας ένα πουκάμισο σε γραμμή 70ς ως πανωφόρι και με την προσθήκη μιας σκληρής δερμάτινης τσάντας με μακρί λουρί σε έντονο χρώμα, ενδυναμώνεις στη στιγμή το άκρως θηλυκό σύνολο.


Aπρόσμενη Συνάντηση
Το layering δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα, φτάνει να έχεις φαντασία. Μπορείς να συνθέσεις ένα ολοκληρωμένο hip look κρεμώντας όλα σου τα απαραίτητα και αγαπημένα γύρω από το λαιμό σου. Φυλαχτά, πορτοφολάκια, ακουστικά στο σωστό ύψος και ύφος δημιουργούν ένα ενδιάφερον, ανεπίδευτο και ανατρεπτικό στυλ - αρκεί τα υλικά να δένουν μεταξύ τους. Η πουά κορδέλα στα μαλλιά σε συνδυασμό με τα λευκά cat-eye γυαλιά δίνουν μια ρετρό αίσθηση σε ένα δυναμικό total black  λουκ.

πηγη stylista.gr
Demmy L.

2 σχόλια:

  1. Υπέροχο ποστ :) Εγώ είμαι περισσότερο του θηλυκού στυλ!! Αλλά μ'αρέσουν και τα άλλα που παρουσιάζεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ ευχαριστω πολυυ!! εγω θα ελεγα οτι το στυλ προσαρμοζεται στη διαθεση μου..οποτε κ εγω το ΄΄ψαχνω΄΄ ακομα..χαχαχαχα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή