Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Denim-mania

Η φετινή σεζόν δεν επιτρέπει αγορές εκτός στυλιστικού και οικονομικού προϋπολογισμού. Πρέπει να επιστρέψεις στις βασικές αξίες και να επενδύσεις σε κομμάτια που ικανοποιούν την ταχύτητα των trends ενώ παράλληλα εμπλουτίζουν την ντουλάπα σου με διαχρονικές επιλογές. Για το λόγο αυτό ανατρέχουμε σε αγαπημένα, κλασικά brands που ξέρουμε ότι δεν θα μας προδώσουν.



Και όταν ο λόγος έρχεται στο denim ανατρέχουμε στην αγαπημένη, διαχρονική Levi’s. Από το 1873 η συγκεκριμένη εταιρία εκφράζει το κλασικό αμερικάνικο στυλ και τη χαλαρή cool αίσθηση. Έχουν φορεθεί και φοριούνται από ολόκληρες γενιές σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο ενώ σήμερα μας εκπλήσσουν μέσα από μία συνεχή προσπάθεια για καινοτομία και τεχνογνωσία. Σκέψου μόνο ότι ένα κλασικό τζιν Levi’s μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση, να συνδυαστεί με πουκάμισο και σακάκακι για το γραφείο ή με ψηλοτάκουνα και ένα απλό τοπ για το βράδυ.

Ακόμα, τα Levis 501 βρίσκονται σε κάθε βιντατζάδικο θυμίζοντας την ιστορία και την παράδοση της εταιρίας. Φέτος ενθουσιαστήκαμε με τα Best Of Levi’s και ειδικά με το Double Waistband Jean που έχει διπλή denim μέση και περίτεχνα σκισίματα, προκαλώντας  για all day συνδυασμούς. Αν πάλι προτιμάς ένα πιο casual ντύσιμο με loose εφαρμογές, η Slim Boyfriend Fit σαλοπέτα θα σε μεταμορφώσει σε ένα σύγχρονο και πολύ stylish country girl. Τέλος μην παραβλέψεις την απόλυτη τάση του double denim το αγαπημένο σου κομμάτι με την Denim Πουκαμίσα της Best Of Levi’s.



Όσο αφορά στην ερχόμενη σεζόν , η Levi’s σου ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις! Προετοιμάσου για το skinny roller short, ένα ιδιαίτερο κομμάτι με περίτεχνα μεταλλικά studs, κατάλληλο για καθημερινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις με authentic rock διάθεση! Η country αισθητική συνεχίζεται με Overall Flare σαλοπέτα από 100% denim, περισσότερο στενή στο ύψος του μπούστου και αρκετά φαρδιά από τη μέση και κάτω. Τέλος, έρχεται το denim Overall Dress σε ocean blue απόχρωση. 
 
πηγη missbloom.gr
Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου