Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Marni: Η νέα συνεργασία έκπληξη της H&M

Έρχεται το Μάρτιο!

Στις 8 Μαρτίου του 2012 κυκλοφορεί παγκοσμίως στα καταστήματα η νέα συνεργασία της H&M με την γνωστή ιταλική φίρμα Marni.
Η σειρά θα περιλαμβάνει γυναικεία και αντρικά ρούχα, παπούτσια, καθώς και αξεσουάρ. Η πλήρης αυτή συλλογή είναι πραγματικά ιδιαίτερη και έχει δημιουργηθεί με φροντίδα και έμφαση στην πολυτέλεια και την ποιότητα των υλικών.Μας εισάγει στον κόσμο της Μarni με ένα εμπνευσμένο mix από tribal και ethnic prints με την bauhaus αισθητική δημιουργώντας ένα παιχνιδιάρικο μα απόλυτα chic αποτέλεσμα. Ο κλασικός χαρακτήρας του διάσημου label συναντά την σύγχρονη fashion οπτική της H&M και από ό, τι καταφέραμε να δούμε στο βίντεο, η κολεξιόν θα γίνει ανάρπαστη.

 Η συλλογή Marni για τα H&M έχει όλη την ελευθερία και τον πειραματισμό που διακρίνουν τον οίκο, με έντονα χρωματικά μοτίβα που καλύπτουν ολόκληρα τα ρούχα, τα οποία προορίζονται να φοριούνται μαζί σε ασορτί αλλά και σε αντιθετικές στρώσεις. Για τις γυναίκες, τα χρώματα είναι ζωηρά και τα μοτίβα έντονα, είτε αυτά αντλούν την έμπνευσή τους από την Αφρική είτε αποτελούν απλούστερες χρωματικές ενότητες. Οι γραμμές είναι όλες βασικές γραμμές της Marni, με πλήρως πλισέ φούστες, φορέματα, κοντά παντελόνια και πλέξη ζακάρ, και τα υφάσματα περιλαμβάνουν από μετάξι έως κολλαριστή βαμβακερή ποπλίνα.
Για τους άνδρες, τα χρώματα και τα υφάσματα είναι μαλακότερα, για μια χαλαρή προσέγγιση των βασικών ανδρικών κομματιών σε γνήσιο στυλ Marni. Η χρήση μοτίβου είναι διακριτική, συχνά ως φόδρα ή ως αντιθετική λεπτομέρεια στα πουκάμισα, ενώ η γραμμή αποτελεί μια μοντέρνα και άνετη προσέγγιση των κλασικών ανδρικών κομματιών.
Από τη Νέλλυ Σκουφάτογλου (http://www.ffffashionmixxxx.com/)


«Είναι θαυμάσιο να μπορείς να απευθυνθείς σε ένα ευρύτερο κοινό και ιδίως στις νεότερες γενιές», δήλωσε η Consuelo Castiglioni, Creative Director του οίκου Marni.
«Η συλλογή αρέσει πολύ σε όλους μας εδώ στην H&M και πιστεύουμε ότι θα αρέσει εξίσου και στους πελάτες μας. Όλα όσα κάνει ο οίκος Marni χαρακτηρίζονται από μια μοντέρνα αίσθηση, με παιχνιδιάρικους αλλά κομψούς συνδυασμούς μοτίβων και αξεσουάρ. Είναι εκπληκτικό να βλέπει κανείς πώς η Consuelo Castiglioni συνταιριάζει τα σχέδιά της, συνδυάζοντας με απίστευτη δεξιοτεχνία νέα μοτίβα και χρώματα σε κάθε κομμάτι. Η συλλογή θα φτάσει στα καταστήματα ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, αποτελώντας μια υπέροχη ανοιξιάτικη δήλωση» είπε με τη σειρά της η  Margareta van den Bosch, καλλιτεχνική σύμβουλος των H&M.

πηγη stylista.gr
Demmy L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου