Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Τάση: Boy meets girl

Στην πιο σέξι του εκδοχή, όπως είναι αυτή που προτείνουν φέτος οι σχεδιαστές, το ανδρικό κουστούμι μπορεί να δείξει πιο θηλυκό και από ένα εφαρμοστό μίνι φόρεμα. Κράτα καλά αυτό στο νου και ξανα-δες το ανδρόγυνο στυλ αλλιώς:
- Η λέξη-κλειδί είναι "χαλαρότητα". Η ταση επιβάλλει ευρύχωρα ρούχα από μαλακά υφάσματα.
- Στις must αγορές ανήκουν: καμηλό κουστούμια, μπεζ-χακί παντελόνια με πιέτες, ανδρικά πουκάμισα ριγέ ή ντένιμ, γιλέκα, μπλέιζερ σε ίσια γραμμή (όχι μεσάτα).
- Σημασία δεν έχει μόνο το τι φοράς αλλά και το πως το φοράς. Ξεκούμπωσε κουμπιά, γύρισε ρέβερ, φόρεσε τα πουκάμισα που θα δανειστείς από τη ντουλάπα του ανοιχτά. Και μην ξεχνάς, η τάση δεν φοριέται μόνο σε total look αλλά δανείζει τις υπέροχες λεπτομέρειές της στο καθημερινό styling. Γι αυτό δοκίμασε το ανδρικό παντελόνι με τα αγαπημένα σου t-shirts, τα φλατ σκαρπίνια (γνωστά και ως oxford shoes) με ένα πρωινό φόρεμα και το μπλέιζερ σαν πανωφόρι σε μία βραδινή έξοδο.
Stylista says: Πρόσεξε ιδιαίτερα και την χρωματική παλέτα που θα επιλέξεις. Τα φετινά ανδρόγυνα κάθε άλλο παρά στιβαρά θέλουν να δείξουν. Ο αυστηρός χαρακτήρας τους εξισσοροπειται με παστέλ αποχρώσεις, όπως σομόν, μπεζ της βανίλιας, γκρι-σιέλ, ακόμα και ροζ!

πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου