Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Tα μυστικά του στυλ: Aπό την Ines de la Fressange

Να λοιπόν τι συμβουλεύει η Ines:
- Φόρεσε ένα πουλόβερ από μαλλί, και συνδύασέ το  με το βραδινό σου φόρεμα. Απέφυγε  τις εσάρπες είναι απίστευτα κακόγουστες. Ακόμα και οι σταρ στο Χόλυγουντ τις έχουν εγκαταλείψει στο red carpet. To ίδιο ισχύει και για τα μικρά bolero jackets.
- Κάνε τα ψώνια σου στο πολυκατάστημα H&M συγκεκριμένα στο ανδρικό τμήμα
- Τόλμησε και κάνε ένα mix στο στυλ σου, ανακατεύοντας couture με street fashion. Συνδύασε ένα καλοραμμένο παντελόνι με ένα t-shirt από καλό, απαλό βαμβάκι.
- Φόρεσε ένα parka πάνω από ένα φόρεμα από σιφόν.
-Φόρεσε δυο φουλάρια το ένα πάνω από το άλλο. Ο ίδιος κανόνας ισχύει με δυο t-shirt, δυο blazer ακόμα και 2 ζώνες.
- Ακολούθησε μια chic μέθοδο, επιλέγοντας αξεσουάρ που κάνουν εντύπωση και διατηρώντας παράλληλα  μια ultra-chic σιλουέτα. Σκέψου τη Jackie Kennedy-Onassis. Λευκό παντελόνι,  μαύρο t-shirt, σανδάλια και υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου.
- Αν έχεις βαρεθεί τα ρούχα σου, μπορείς να τα βάψεις στην απόχρωση navy blue.
- Δώσε παραγγελία σε φίλους που ταξιδεύουν συχνά, να σου φέρουν από την Ινδία, τυνίκ σε πολλά χρώματα. Φόρεσέ τα κάτω από πλεχτές ζακέτες, και συνδύασέ τα  με πέρλες στο λαιμό.
- Φόρεσε μαύρα βελούδινα jacket ιππασίας σε μικρότερο  νούμερο
- Αναζήτησε στην αγορά vintage ανδρικά φουλάρια και φόρεσέ τα με ότι έχεις.
- Εάν έχεις γιο στην εφηβεία, πάρε από την ντουλάπα του και φόρεσε ένα από τα  πουκάμισά του, συνδυάζοντάς το  από μέσα  με ένα push-up σουτιέν.
- Μπορείς να φορέσεις τα πάντα με μια μεγάλη, φθαρμένη ανδρική ζώνη. Εάν είναι μεγάλη σε μήκος, δέσε ότι περισσεύει σε ένα χαλαρό κόμπο.
- Φόρεσε κασμιρένιες κάλτσες μέχρι το γόνατο σε όλα τα χρώματα (χακί, τιρκουάζ, φραμπουάζ).
- Γύρισε χαλαρά τα μανίκια από το βαμβακερό σου πουκάμισο, πάνω από το πουλόβερ-το απόλυτο casual chic statement.
- Φόρεσε το παλιό, τριμμένο jacket από denim με μια μεταξωτή μπλούζα. Το αποτέλεσμα λειτουργεί όπως ο συνδυασμός του απλού  t-shirt με το καλοραμμένο παντελόνι. Φρόντισε η υπόλοιπη εμφάνιση να είναι απλή.  Η ιδέα στη συγκεκριμένη εμφάνιση είναι να δείξεις λες και το luxury item, στη συγκεκριμένη περίπτωση η μεταξωτή μπλούζα βρέθηκε σχεδόν τυχαία πάνω σου.
O παγκόσμιος χρυσός κανόνας του στυλ
Φόρεσε φαρδιά παντελόνια και φούστες με στενά top. Στην αντίθετη περίπτωση,  συνδύασε στενά παντελόνια και φούστες με top σε χαλαρές και άνετες φόρμες.
Stylista says: Μας αρέσουν πολύ τέτοια μυστικά, ειδικά από γυναίκες που έχουν αξεπέραστο στυλ και είναι τόσο cool. Εννοείται, όμως, ότι πάντα κρατάμε ό,τι εφαρμόζει στην περίπτωσή μας, τη σιλουέτα μας και τον τρόπο ζωής μας.

πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου