Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Celebrities love T-shirts

Ένα απλό t-shirt είναι η πιο εύκολη  και δοκιμασμένη λύση όταν θέλεις να βγεις έξω για μια casual βόλτα. Πολύ περισσότερο, τα t-shirts με τα σλόγκαν και τις στάμπες είναι ότι πρέπει για να κάνει ένας σταρ τη διαφορά και ίσως κάποιες φορές,  να δηλώσει και κάτι. Να, λοιπόν, όσες "δηλώσεις μόδας" ξεχωρίσαμε τελευταία:
Η Alexa Chung, σε ρόλο οικοδέσποινας, στην τηλεοπτική  της εκπομπή, συνδύασε ένα κλασικό boyfriend t-shirt,  με την αμερικανική μπάντα Sonic Youth,  με girly φουστίτσα από τα H&M και Chanel μπαλαρίνες.
Η Jessica Simpson, έδωσε χρώμα στο αυστηρό μαύρο tuxedo σακάκι της, συνδυάζοντάς το με ένα t-shirt στο οποίο είναι τυπωμένη μια παιχνιδιάρικη και colourful νεκροκεφαλή με καρδούλες και παπιγιόν.
Η Κate Bosworth ήταν ανάμεσα στις celebrities που φέτος, κέρδισαν  τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στο Coachella Music Festival. Mε κοντό λευκό σορτς και aviator γυαλιά ηλίου, εμφανίστηκε με  boho-chic διάθεση, φορώντας ένα αμάνικο λευκό tank top από το Topshop με τη σημαία της Αμερικής σε  "ντεκονστρακτέ" εκδοχή.
Η Fergie πάλι, επέλεξε ένα t-shirt με ρομαντικές-retro αναφορές, το οποίο και συνδύασε  με κοντό δερμάτινο biker jacket και τζιν παντελόνι.
Η Kate Hudson πιστή στο bohemian look λίγο πριν μείνει έγκυος, φόρεσε ένα λευκό  t-shirt με τυπωμένους μια σειρά από κοκοφοίνικες, επηρεασμένη από το Californian  περιβάλλον στο οποίο έχει μεγαλώσει. Το όλο look συνδύασε με μια πρωτότυπη σουέτ τσάντα με κρόσσια και χρυσή αλυσίδα.
Η βρετανίδα  ηθοποιός και παρουσιάστρια Kelly Brook, επέλεξε ένα λευκό vintage t-shirt με τυπωμένη την αμερικανική σημαία, το οποίο και συνδύασε με cropped παντελόνι και ψηλοτάκουνα - ανοιχτά μπροστά- booties σε μαύρο χρώμα.
Οι καλές φίλες Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου, κινήθηκαν σε μια συμφωνία μαύρου-άσπρου,  επιλέγοντας  tank tops, η Έλλη με print (το all time classic των Rolling Stones), η Δέσποινα με logo, τα οποία
και οι δυο συνδύασαν με μαύρες safe επιλογές.

πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου