Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Το Top 10 της Ανοιξης!

1. Το πουκάμισο από denim. Το 80s total denim look επανήλθε στο προσκήνιο. Ακόμα και αν διστάζεις να υιοθετήσεις ένα τέτοιο look, το τζιν πουκάμισο θα δέσει με το μπεζ σου παντελόνι ακόμα και τα λευκά σου σορτσάκια το καλοκαίρι.

2. Το μπεζ φουλάρι από κροσέ ή δαντέλα είναι μια επίκαιρη πινελιά που θα σε προστατεύσει επίσης τις δροσερές μέρες ενώ παράλληλα θα συμπληρώσει κομψά τα σύνολα με τα t-shirt ή τα πουκάμισά σου.

3. Το παστέλ μπλέιζερ είναι τάση. Αξίζει να επενδύσεις σε αυτό γιατί φοριέται με πολλά φέτος. Συνδυάσέ το με jeans και t-shirt αλλά με φορέματα της δουλειάς. Συναρμολόγησε ένα party outfit με αυτό και ένα μίνι φόρεμα. Φορέσε το ακόμα με κολάν ή σορτσάκια.

4. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι βασικό αξεσουάρ. Επένδυσε στα χρώματα της μόδας όπως λευκό και πορτοκαλί και κάνε statement.

5. Η τυνίκ είναι η ιδανική 70ς πινελιά που χρειάζεσαι φέτος. Ειδικά αν αποτελείται από ρομαντικά floral μοτίβα. Μπορείς να τη βάλεις με sexy σορτσάκια αλλά και με τζιν-καμπάνες για bohemian εμφανίσεις.

6. Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε nude χρώμα όχι μόνο δείχνουν κομψή τη γάμπα, αλλά συντροφεύουν άψογα τα girlie ντυσίματά σου.

7. Μία κομψή day-bag θα σου λύσει τα χέρια. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις την ημέρα για να μεταφέρεις τα απαραίτητα αλλά και το απόγευμα για ένα cocktail. Οι τόνοι του μπεζ-καφέ είναι ιδανικοί και ταιριάζουν με τα πάντα.

8. Αν ψάχνεις την άνεση αλλά και την κομψότητα 24 ώρες το 24ωρο, τότε δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι nude γόβες με wedge. Φοριούνται όλη μέρα και χαρίζουν απίστευτο στυλ. Άσε που επιμηκύνουν τη γάμπα και ταιριάζουν με όλα τα χρώματα.

9. Ένα υφασμάτινο ροζ παντελόνι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στα επαγγελματικά σου ραντεβού αλλά και σε ημιεπίσημες εξόδους. Ταίριαξέ το με λευκό πουκάμισο και ανδρικά δετά παπούτσια αλλά και floral tops και ψηλοτάκουνα, ανάλογα με την περίσταση.

10. Το δέκα το καλό, είναι η μάξι φούστα, που κάνει δυναμικό comeback. Είτε είσαι bohemian ύπαρξη σαν τη Claudia Schiffer είτε κομψή socialite σαν την Olivia Palermo, θα λατρέψεις αυτή την εκδοχή της φούστας. Για πιο ενημερωμένο outfit, φόρεσέ τη με κοντό τοπ και σακάκι ή t-shirt και δερμάτινο τζάκετ.
 
Πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου