Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Tο τέλειο Vintage Shop


Τι θα βρεις στο Belle Epoque:
Αξεσουάρ, παπούτσια, αντρικά και γυναικεία ρούχα από τις δεκαετίες του 50, 60 και 70. Βέβαια, όπως μας είπε η Ήβη τα περισσότερα είναι από τα 60’s, αφού εκείνη την εποχή οι επιρροές από τα 50’s ήταν ακόμη ισχυρές και οι νέες τάσεις των 70’s είχαν αρχίσει να αναδύονται. Η  Ήβη ασχολείται προσωπικά με την αναζήτηση των ρούχων. Περνά αμέτρητες ώρες σε παλιές αποθήκες και παλιά μαγαζιά που κλείνουν ή τα βρίσκει κατευθείαν από ιδιώτες.  Το κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό αλλά η συλλογή είναι αρκετά πλούσια ώστε να εγγυάται ότι θα βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Τι να προσέξεις:  Καλύτερα να επισκεφτείς το Belle Epoque μια μέρα που θα έχεις χρόνο. Τα κομμάτια είναι μοναδικά οπότε είναι πιθανό να  χρειαστείς αρκετή ώρα μέχρι να βρεις αυτό που θα πληροί τα κριτήρια που έχεις θέσει (μέγεθος, στυλ, δεκαετία).
Μην παραλείψεις: Να ρίξεις μια ματιά στη συλλογή με τα καπέλα ανεξάρτητα με το αν θα το τολμήσεις. Όταν τα δεις θα μας καταλάβεις!
To Belle Epoque είναι ξεχωριστό γιατί: πέρα από τα φοβερά ρούχα που θα βρεις  θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς τις πιο ξεχωριστές γεύσεις τσαγιού στο σαλόνι του μαγαζιού. Από την επόμενη εβδομάδα μάλιστα ανοίγει και ο κήπος του μαγαζιού και η Ήβη βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση των πιο ιδιαίτερων αναψυκτικών.
Τιμές: Αντίθετα με αυτό που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου οι τιμές είναι προσιτές.
Διεύθυνση/Ωράριο: Το Belle Epoque βρίσκεται στην οδό Βουλής 34 στο Σύνταγμα και προς το παρόν είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11:00 έως τις 21:00, ωράριο που θα διευρυνθεί σύντομα.



πηγή:stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου