Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Δείξε του τον ώμο σου

Είναι πέντε και οικονομικά και δεν έχετε παρά να διαλέξετε.
Ένα από τα μεγαλύτερα trends για φέτος το καλοκαίρι είναι τα φορέματα με έναν ωμό έξω. Ό,τι πρέπει για να δείξεις την γυμνασμένη σας πλάτη -τι ιδρώτα χάσατε όλο το χειμώνα στα γυμναστήρια άλλωστε- αλλά και το υπέροχο μαύρισμα σου. Αλλά για να μην μοιάζεις με μπουζουκλού, δεν θα επιλέξεις όποιο one shoulder dress βρεις  πρώτο μπροστά σου. Και για αυτό το λόγο θα σε βοηθήσουμε με τις οικονομικές προτάσεις μας, να διαλέξεις το πιο όμορφο φόρεμα με έναν ώμο που να ταιριάζει στο στυλ σου.

Το απλό one shoulder dress (Dorothy Perkins)
75000223_large
Το πιο απλό και ταυτόχρονα σικ φόρεμα με έναν ώμο που μπορείς να διαλέξεις. Μπορείς να το φορέσεις με μπαρέτες το πρωί αλλά και με ένα ζευγάρι heels το βράδυ, με την ίδια ευκολία. Χρώμα που ταιριάζει ακόμα και σε εσένα που δεν έχεις μαυρίσει ακόμα τόσο.
Το ιδανικό χρώμα για το μαύρισμα σου (Bank Fashion)
45362ba
Όλες οι αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κοραλλί ταιριάζουν τόσο στα μαυρισμένα σώματα. Αυτό το φόρεμα θα αναδείξει τις καμπύλες σου  και με ένα ζευγάρι σανδάλια σε μεταλλική απόχρωση θα σε δείξει πιο στιλάτη από ποτέ.
Αρχαιοελληνικό στυλ (Modcloth)
1a0e42174bdc61f0887bd5e70e134ce6
Πως θα μπορούσαμε να μιλάμε για one shoulder dresses αν δεν δείχναμε ένα τέτοιο φόρεμα. Το greek chic όπως λένε και οι ευρωπαίοι αντιπροσωπεύει την απόλυτη κομψότητα και με αυτό το υπέροχο φόρεμα και ένα ζευγάρι αρχαιοελληνικά σανδάλια, θα μοιάζεις με ολύμπια θεά.
Σέξι δαντέλα (Shop Akira)
8690_BLACK_1__68545_zoom
Και τον έναν ώμο έξω και ημιδιάφανη δαντέλα που θα σε δείχνει πιο σέξι από ποτέ. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μαύρα converse για να δείξεις πότο tomboy είσαι.
Το κλασικό φλοράλ (Ax Paris)
fewrtrt
Είναι φλοράλ και το απαιτεί το καλοκαίρι. Ντραπέ λεπτομέρειες που αγκαλιάζουν τις καμπύλες σου και στενή μέση που θα σε αδυνατίζει. Ένα ζευγάρι pumps σε nude απόχρωση και είσαι έτοιμη για την βραδινή σου έξοδο.

πηγη queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου