Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Γδυθείτε όπως η Rihanna

Φορέστε το μαγιώ σας όπως το κάνει η ζουμερή star.
Για φέτος το καλοκαίρι ξεχάστε τα ξεχειλωμένα λίκρα μαγιό και τα ολόσωμα speedo που φορούσατε μικρές στο κολυμβητήριο. Η παραλία σας περιμένει και εσείς δε γίνεται να πάτε με άδεια χέρια, δηλαδή με τα παλιά σας ρούχα.
Όσες σνομπάρετε τις καινούριες τάσεις της μόδας δε μας βρίσκετε απέναντί σας, αλλά αντίθετα μαζί σας καθώς το ρετρό έχει επιστρέψει ακόμα και στα μαγιό. Πάρτε μία ιδέα από αυτά που φοράει η γαζέλα Rihanna ακόμα και στη σκηνή, αφήνοντας σε κοινή θέα σχεδόν όλα της τα κάλλη και κινηθείτε ανάλογα.
Με γεωμετρικά μοτίβα και έντονα χρώματα μπορείτε να επιλέξετε μπικίνι και ολόσωμα σε όλες τις γραμμές. Ψιλόμεσα, χαμηλόμεσα, στράπλες, με κορδόνι που δένει πίσω από το λαιμό ή και χωρίς, διαλέξτε σύμφωνα με το γούστο σας και προσαρμόστε το στο σωματότυπό σας. Να θυμάστε πάντα πως το αποτέλεσμα των φωτογραφήσεων είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας από ολόκληρη ομάδα. Στην παραλία δε θα σας άρεσε να εμφανιστείτε με ένα άβολο μαγιό βγαλμένο από editorial μόδας.
Η εταιρεία mara hoffman και το κατάστημα asos.com εμπνεύστηκαν από τη σοκολατένια diva, κάντε το και εσείς και κλέψτε την παράσταση!

πηγη queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου