Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τάση: Folk bags

Μια τσάντα-αγάπη για το καλοκαίρι!
To έχουμε πει και θα συνεχίσουμε να το λέμε: τα 70’s είναι φέτος το πιο hot trend του καλοκαιριού.  Μετά τα wedges και τα καφτάνια, το trend έρχεται να ολοκληρωθεί με τις δερμάτινες folk, ή αλλιώς moroccan τσάντες ώμου.

              

Τις αυθεντικές θα τις βρείς σε δρόμους του Λονδίνου όπως το Portobello Road στο Notting Hill Gate ή τις Κυριακές στο Spitalfields Market της Brick Lane. Η παραδοσιακή Moroccan bag είναι χειροποίητη από καφε δέρμα και είθισται να διακοσμείται με πυρογραφήματα ή σχέδια που αποτυπώνονται πάνω στο υλικό της τσάντας, σε συνδυασμό με περίεργες ραφές και κουμπώματα. Με άλλα λόγια, είναι ένα κομψοτέχνημα αυτή η τσάντα. Σε fashion capitals όπως το  Λονδίνο, η Στοκχόλμη, το Μιλάνο ή η Κοπεγχάγη, την αγαπούν πολύ, καθώς ενισχύει το alternative-boho look και φυσικά επειδή ταιριάζει με τα πάντα.
Μπορείς να την φορέσεις όλη τη μέρα, από το πρωί με το τζίν σου μέχρι και το βράδυ με minimal φόρεμα, σανδάλια και  ethnic κοσμήματα. Μια τέτοιου είδους τσάντα ταιριάζει μια χαρά ακόμα και στην παραλία. Συνδύασέ την στο νησί που θα επισκεφτείς με ένα καφτάνι και το μαγιό σου και αμέσως θα δώσει στο look σου μια ανεπιτήδευτη, κοσμοπολίτικη διάσταση.


by stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου