Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Jumpsuit: Πως να τo φορέσεις

Το πιο hot κομμάτι του καλοκαιριού πάει παντού
Η αισθητική των 70s δηλώνει δυναμικά την παρουσία της γι’ αυτό και η ολόσωμη φόρμα ή jumpsuit πρωταγωνιστεί στις φετινές τάσεις της μόδας. Μοιάζει με μάξι φόρεμα αλλά δεν είναι, αποτελεί όπου και να φορεθεί fashion statement και είναι ό,τι πιο σέξι έχει να προτείνει η πασαρέλα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Tips:
- Οι φόρμες με τα μικρά εμπριμέ είναι η επιτομή των 70s. Φόρεσέ τις με wedges, τσάντα ταχυδρόμου και ξύλινα κοσμήματα.
- Oι μονόχρωμες από σατέν ή μετάξι θυμίζουν τις ντίσκο ντίβες των 80ς και είναι τέλειες για party styling.
- Mια αέρινη με μικροσκοπικά μοτίβα ή λαχούρια από φίνο μετάξι αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα γάμο σε νησί.
- Είναι από τα πιο άνετα ρούχα και φοριέται όλες τις ώρες, ανάλογα από το υλικό της: Το μετάξι είναι το πιο ευέλικτο υλικό και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμα και σε μία επίσημη εκδήλωση, ενώ το ζέρσεϊ/μακό είναι ο τέλειος σύμμαχος του καθημερινού styling.
- Η φόρμα-σορτσάκι έχει πάντα κάτι το κοριτσίστικο και ανέμελο. Γι αυτό και δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών, καθώς φοριέται και στα σοκάκια του νησιού αλλά και από το πρωί στην παραλία.
- Το λάστιχο στη μέση μπορεί να καμουφλάρει πιθανές ατέλειες σε περιφέρεια και κοιλίτσα. Αυτές με παντελόνι καμπάνα ενδείκνυνται για τις σιλουέτες με τονισμένη περιφέρεια, ενώ ρόλο παίζει επίσης και το ντεκολτέ ή οι τιράντες που μπορεί να αναδείξουν το μπούστο και τους ώμους.

Φόρεσέ την με




Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα μπορούν να συνοδεύσουν την ολόσωμη φόρμα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα μακριά σκουλαρίκια, η boho τσάντα και τα μεγάλα γυαλιά συνθέτουν μαζί της μια cool ευέλικτη στολή για όλο το καλοκαίρι.

πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου