Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Όσο πιο στενό τόσο το καλύτερο

Στενά παντελόνια μπαίνουν στο χορό και γίνονται ένα με το θηλυκό σώμα.
Το παντελόνι που οριοθετεί τις θηλυκές καμπύλες, που τονίζει το σεξαπίλ και που βγάζει στην επιφάνεια λίγο από το κρυμμένο rock στοιχείο. Το στενό παντελόνι, φετίχ της Kate Moss, γίνεται απόλυτο must στους καλοκαιρινούς περιπάτους.
Τα κόκκινα και μαύρα δερμάτινα παντελόνια από Balmain, συνδυασμένα με jackets, σκισμένα t-shirts και ψηλές γόβες. Τα στενά παντελόνια του Gianfranco Ferré για επίσημες εμφανίσεις σεταρισμένα με πέδιλα και υπέρκομψα σακάκια. Τα ψηλόμεσα παντελόνια από Giambattista Valli σε πουά και άλλα prints με πορτοκαλί υπέροχες γόβες. Tο total leather outfit από Hermès με τα στενά μαύρα παντελόνια σε πιο kinky ύφος. Tα πολύχρωμα παντελόνια από Sonia Rykiel που κάνουν τα κορίτσια να μοιάζουν ακόμα πιο χαριτωμένα.
Τα στενά παντελόνια συνδυάζονται με γόβες, πέδιλα, μπαλαρίνες ή αθλητικά παπούτσια. Παντρεύονται με t-shirts ή με chic tops και ανάλογα με τα αξεσουάρ μπορούν να διαφοροποιήσουν το στυλ και το ύφος. Πάνω απ'όλα όμως τονίζουν τις γυναικείες γραμμές και προκαλούν με τον πιο δυνατό τρόπο.

πηγη queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου