Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μια Δανή top model, ο Kaiser της μόδας και η πρώην σιδηρά κυρία της Vogue σε σύμπραξη για τον οίκο Chanel

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Chanel για τον επόμενο χειμώνα με διάσημους συντελεστές να την υπογράφουν.
Ο οίκος Chanel ξέρει πολύ καλά τον τρόπο για να κερδίζει τις εντυπώσεις. Έτσι στις αρχές Μαΐου διέρρευσε πως η πρώην editor-in-chief της γαλλικής Vogue, Carine Roitfeld, θα επιμεληθεί το styling της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου για τον επόμενο χειμώνα. Λίγες μέρες μετά πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της cruise συλλογής και αμέσως μετά κυκλοφόρησε μια mini ταινία με iconic πρωταγωνιστές και φυσικά την σκηνοθετική υπογραφή του head designer και creative director του οίκου Chanel, Karl Lagerfeld. Και δεν σταματά, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το lookbook της φθινοπωρινής συλλογής και τώρα κάποια πρώτα πλάνα από τη καμπάνια της νέας συλλογής, που στα περιοδικά θα δούμε τον Αύγουστο. Αυτό κι αν είναι buzz.
Την διαφημιστική, λοιπόν, αυτή καμπάνια επιμελήθηκε η πρώην βασίλισσα της γαλλικής Vogue Carine Roitfeld –η οποία, εκτός από τη συνεργασία της με το πολυκατάστημα Barney's στη Νέα Υόρκη, φημολογείται πως επιμελείται και το cover story του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού V, αλλά και πως ετοιμάζει δικό της περιοδικό και δική της σειρά ρούχων- και φωτογράφησε (ποιος άλλος;)ο Kaiser Karl. Πρωταγωνίστρια για πέμπτη συνεχόμενη φορά η εικοσιτριάχρονη Δανή Freja Beha Erichsen. H Freja στριμώχνεται σε ένα photo booth και ποζάρει για μια καμπάνια που περιμένουμε να δούμε εναγωνίως ολοκληρωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου