Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Και..βαλτου τα γυαλιά!

Τα πιο it γυαλιά ηλίου που θα φορέσετε φέτος.
Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα πιο χαρακτηρίστηκα αξεσουάρ του καλοκαιρού, όχι μόνο σου είναι απαραίτητα γιατί ο ήλιος δεν είναι φίλος μας πλέον αλλά είναι και ένα τόσο it αξεσουάρ που λατρεύουμε να φοράμε για να το ταιριάζουμε με τα ντύσιμο μας.
Υπάρχουν πολλά γυαλιά για να διαλέξεις, ανάλογα με το στυλ σου αλλά και με το μέγεθος του προσώπου σου -είναι πολύ σημαντικό τα γυαλιά που θα διαλέξεις να ταιριάζουν στο πρόσωπο σου και να μην μοιάζεις σαν γιγάντια ακριδούλα.
Πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι προτιμότερο να διαλέξεις μία ακριβή μάρκα γυαλιών ηλίου και να είσαι σίγουρη πως έχουν την καλύτερη ποιότητα φακού, για την μεγαλύτερη προστασία των ματιών σου, παρά να ξοδέψεις λίγα λεφτά και να καταλήξεις να πάρεις κάτι που δεν σε προστατεύει καθόλου.
Τα κλασικά σχέδια εμπνευσμένα από τα 70’s, το κλασικό ray-ban σχέδιο σε παραλλαγές και τα μικρά ολοστρόγγυλα γυαλιά Harry Potter είναι μερικά από τα σχέδια που θα διαλέξεις φέτος.
Το κλασικό νεανικό στυλ
Διάλεξε κάτι πολύχρωμο για να δώσεις χρώμα στο λευκό ή nude look του καλοκαιριού (Ray-Ban)
_6236112
Ξύλινες λεπτομέρειες που αφήνουν ακάλυπτο το κάτω μέρος του φακού (Topshop), που θα ταιριάζουν με τα jean και τα oversized τοπ σου.
22X29YTOR_large
Κατακόκκινος σκελετός και μεταλλικό κράτημα στο κάτω μέρος (Ray-ban) το οποίο θα ισορροπεί με τα εμπριμέ φουστανάκια σου.
_6064051
Κύκλος χωρίς γωνίες
Μπορείτε ακόμα να βρείτε στρογγυλό σκελετό σε μεγάλο μέγεθος (Nasty Gal) και να κάνετε το απόλυτο hippy look, συνδυασμένο με το καμπάνα παντελόνι σου και το ψηλόμεσο πουκάμισο σου.
juyi
Μεταλλικός, μικρός και στρογγυλός σκελετός (Urban Excess), ώστε να θυμίζεις rock τραγουδίστρια των σε 80’s συγκρότημα. Απαραίτητο το τζιν jacket.
r432r2
Λευκός, ημιδιάφανος, πλαστικός σκελετός (Topshop) και θα είσαι το απόλυτο είδωλο, φορώντας τα ψηλόμεσα σορτς σου και τα cropped τοπ.
22X35YLAC_large
Λίγη extravaganza δεν έβλαψε ποτέ κανέναν
Έντονο πράσινο χρώμα και τεράστιος σκελετός (Nordstrom), ο οποίος ταιριάζει στα μεγάλα πρόσωπα και θα το συνδυάσεις με το φλοράλ σου καφτάνι, στην παραλία.
_6340458
Βγάλε την λολίτα που κρύβεται μέσα σου και συνδύασε τις μίνι φουστίτσες σου με ένα ζευγάρι γυαλιά σε σέξι σχήμα (Farfetch)
black-eyewear-nina-sunglasses-10040537_393027_1000
Η 80’s μάσκα με την χρυσή λεπτομέρεια (Kurt Geiger) Που θα σε κάνει να μοιάζεις ήρωα αμερικάνικης περιπέτειας. Θα ταιριάξει τέλεια με το ανδρόγυνο look σου.
1625809979-1-kurt-geiger-rihanna-black-accessories-sunglasses

πηγη queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου