Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011


Σταθερά στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα
πέδιλα με ξύλινα τακούνια θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαν μια εξελιγμένη εκδοχή των clogs. Στα 70s ήταν hot item για τα hippie κορίτσια και τις bohemian υπάρξεις, ενώ μέχρι τώρα θεωρούνται ένα από τα βασικά παπούτσια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, ειδικά το καλοκαίρι. Με βασικό υλικό τους το ξύλο και σε γήινους τόνους εξασφαλίζουν σταθερότητα στο βήμα και ευελιξία στους συνδυασμούς.



Tips
-Φαντάσου ένα ψηλοτάκουνο τέτοιο πέδιλο με ένα μάξι, bohemian φόρεμα με λαχούρια ή λουλούδια. Φτιάχνει ένα σύνολο-υπόδειγμα hippie γοητείας...
-Αν θέλεις κάτι "πολύ φετινό", συνδύασε κάποια στο φυσικό χρώμα του δέρματος με λευκό σορτσάκι και πουκάμισο από denim
-Είπαμε, είναι ιδιαίτερα ευέλικτα. Απόκτησε σίγουρα ένα πέδιλο σε ανοιχτό καφέ με ίσιο σταθερό ψηλό τακούνι. Θα το φορέσεις και στο γραφείο με ένα σεμιζιέ σε χακί ή μπεζ χρώμα
- Όλα τους γίνονται ιδανικό συμπλήρωμα κάθε look με τζιν. Πρόσθεσε ένα t-shirt, ένα λευκό τοπ με κοφτή δαντέλα ή ένα ανδρικό πουκάμισο.
- Φέτος τα πιο ψηλά και πολυτελή, προσγειώνουν όμορφα εμπριμέ φορέματα με χαρούμενα μοτίβα ή ζωηρόχρωμες αποχρώσεις και δημιουργούν κομψά σύνολα για γάμους και λοιπές ειδικές περιστάσεις.
- Η πιο σέξι εκδοχή τους; μαζί με σορτσάκια, που θα φορέσεις με μαρινιέρες, στράπλες τοπάκια, μποέμ τυνίκ.

πηγη stylista.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου